22bet Češka

SIbookmaker
4 avgusta, 2024
61 Pogledi

Češka je srednjeevropska država s približno 10,7 milijona prebivalcev. Je članica Evropske unije. Vendar je bila do leta 1990 del ZSSR, kar je pomenilo številne omejitve pri dostopu do iger na srečo. Spremembe zakonodaje so omogočile legalizacijo iger na srečo. Kasneje so bile legalizirane tudi spletne igre na srečo. Danes je Češka med vodilnimi proizvajalci igralnih avtomatov. Ali lahko katera koli spletna stavnica opravlja storitve na Češkem? Ali 22bet.cz deluje v tej državi?

Zgodovina iger na srečo na Češkem

Prva omemba iger na srečo na Češkem sega v leto 1355. Takrat je bilo v zakoniku Maiestas Carolina, ki ga je oblikoval cesar Karel IV., navedeno, da je treba igre na srečo za denar omejiti. V 18. stoletju pa se omenjajo loterije in igralni saloni. Že takrat se je za te lokale izdajalo dovoljenje.

Medvojno obdobje je bilo na Češkoslovaškem obdobje intenzivnega razcveta iger na srečo. V tem času so bili izdelani in uporabljeni originalni igralni avtomati. Kmalu po koncu druge svetovne vojne se je začela proizvodnja in distribucija državnih srečk, razširjene pa so bile tudi loterije in športne stave ter konjske dirke (totalizator). Zakon o loteriji in drugih podobnih igrah je bil sprejet šele leta 1990, ko se je končala sovjetska doba. To je povzročilo legalizacijo igralnic in igralnih avtomatov.

22bet Czechy

Leta 2012 je bila sprejeta odločitev o legalizaciji loterij in spletnih športnih stav. Legalizacija spletnih iger na srečo na Češkem je bila izvedena leta 2016. Na Češkem imajo trenutno dovoljenje le trije ponudniki spletnih iger na srečo. To je zagotovo posledica visokih davčnih stopenj. Poleg tega spletna mesta z licenco ne smejo uporabljati nobenih promocij in bonusov. Težave, povezane s pridobivanjem licence, pomenijo, da številna podjetja za igre na srečo brez licence z veseljem sprejemajo igralce iz Češke republike. Trenutno proti tem uporabnikom ni nobenih pravnih posledic.

22Bet Češka- športne stave in spletna igralnica

Stavni portal 22Bet deluje po vsem svetu, zato je bila sprejeta odločitev o ustanovitvi 22Bet Češka za tiste, ki želijo izkoristiti ponudbo tuje stavnice. Platforma za to skupnost je bila prav tako ustanovljena leta 2018 in ima licenco, ki jo je izdala vlada Curaçao (Curaçao eGaming št. 8048). To je za Čehe neke vrste zagotovilo o varnosti izvedenih transakcij, kar bi moralo biti najpomembnejše. Trenutno lahko uporabniki prek te platforme uspešno sklepajo športne stave.

Najbolj priljubljeni so naslednji športi: baseball, nogomet, košarka, boks, konjske dirke in tenis. Poleg tega lahko tisti, ki jih zanimajo igralniške igre, uspešno uporabljajo spletno igralnico, razvito za platformo 22Bet. Nove igralce na platformi 22Bet Češka republika učinkovito privabljajo zelo privlačni prijavni bonusi. Zaradi številnih možnih ugodnosti se Čehi odločijo tvegati in prekršiti prepoved svoje države.

22BET ► Stavite na 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker