22Bet Slonokoščena obala

SIbookmaker
26 julija, 2024
70 Pogledi

Slonokoščena obala je afriška država na severni obali Gvinejskega zaliva. Država je pogosta turistična destinacija, vendar se njeni državljani vsakodnevno soočajo s številnimi težavami. Najbolj jih ogrožajo pandemija tifusa in kolere ter nevarnost malarije. Kljub temu prebivalci iščejo zabavo v igrah na srečo. Igre na srečo v Slonokoščeni obali so bile uzakonjene leta 1960. Spletne igre na srečo pa so bile uzakonjene leta 2009, ko je bil dostop do interneta 2-odstoten.

Igre na srečo v Slonokoščeni obali

Igre na srečo ureja odlok št. 98-371 iz leta 1998. V Slonokoščeni obali so uzakonjene vse glavne oblike iger na srečo. Država zelo močno nadzoruje sektor iger na srečo. Pri nekaterih oblikah ima država monopol. Te vključujejo loterijo, loteriji podobne igre in spletne športne stave, ki se imenujejo “virtualna loterija”. V Slonokoščeni obali je le ena igralnica, ki jo večinoma obiskujejo le turisti.

V veljavni zakonodaji ni posebnih predpisov v zvezi s spletnimi igrami na srečo, saj je bila njihova legalizacija dosežena z odlokom 2009-29. Prebivalci Slonokoščene obale lahko uporabljajo le spletne strani z licenco za spletne igre na srečo. Če država stavnici ni izdala licence, je uporaba njenih storitev nezakonita.

22bet Wybrzeże Kości Słoniowej

Ali 22Bet Côte d’Ivoire deluje v tej državi?

Prebivalci Slonokoščene obale lahko uporabljajo storitve stavnice 22Bet. Platforma 22Bet Slonokoščena obala je popolnoma varno spletno mesto, ki je zaščiteno s 128-bitnim šifriranjem SSL. Tudi podatki uporabnikov so močno zaščiteni z uporabo najnovejše tehnologije. 22Bet Slonokoščena obala se ponaša z visoko konkurenčnimi kvotami, ki so na voljo za številne in različne športe.

Poleg tega imajo državljani dostop do številnih igralniških iger (igralnih avtomatov, namiznih iger, pokra in tudi iger z delivci v živo). Registracija na platformi je zelo preprosta, postopek pa lahko uspešno opravijo tudi tisti, ki so v spletnem svetu novinci. Že po odprtju računa imajo prebivalci Slonokoščene obale možnost opravljati transakcije znotraj svojega računa. Za prebivalce Slonokoščene obale so na voljo številni bonusi, od dobrodošlice, ponedeljkovih in petkovih doplačil do posebnih ponudb.

Finančne transakcije je mogoče opraviti na več različnih načinov, čeprav so plačila s kreditnimi/debetnimi karticami najpogostejša izbira, pa tudi bančna nakazila ali e-denarnice. Tuja stavna platforma 22Bet ponuja veliko priložnosti za prebivalce Slonokoščene obale. Ključen je zelo nizek prag, ki povečuje dostopnost do stavnice. To je zelo pomembno za družbe, ki niso zelo bogate in ne morejo nameniti veliko finančnih sredstev za igre na srečo.

22BET ► Stavite pri 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker