22Bet Zimbabve

SIbookmaker
1 avgusta, 2024
55 Pogledi

Zimbabve, čeprav je uradno ime države Republika Zimbabve, je celinska država na jugovzhodu Afrike. V državi živi približno 15,1 milijona prebivalcev. V preteklosti je bil Zimbabve med britanskimi kolonijami. V Zimbabveju so uzakonjene igre na srečo in spletne igre na srečo. Igre na srečo so bile legalizirane razmeroma hitro, že leta 1914. Ali so v državi dovoljene tudi druge spletne stavnice? Ali deluje 22bet Zimbabwe?

Zgodovina iger na srečo v Zimbabveju

Igre na srečo so bile v Zimbabveju legalizirane leta 1914. Takrat je bil Zimbabve del Južne Rodezije. Na samem začetku so bile zakonite le nekatere oblike stav na konjske dirke. Ti zakoni dejansko niso veljali za prebivalce Zimbabveja. Šele s spremembo zakona leta 1959 je bilo “črnim prebivalcem” Zimbabveja dovoljeno sodelovati pri stavah. Tudi v legalizirani državni loteriji leta 1935 Afričani niso smeli sodelovati in sami kupovati srečk. Leta 1960 je bil objavljen Zakon o nadzoru iger na srečo, ki je v Zimbabveju dovoljeval dejavnosti iger na srečo, vendar je veljal le za stave na srečo.

22bet Zimbabwe

Temu je leta 1976 sledil Zakon o nadzoru stav in totalizatorjev. Hkrati so bile uzakonjene tudi športne stave. Zimbabve je šele leta 1980 pridobil neodvisnost od Združenega kraljestva. Po osmih letih je prišlo do precejšnje liberalizacije vseh zakonov, kar je omogočilo legalizacijo igralnic in sprostitev loterijskih zakonov. Hkrati so bili vsi zakoni revidirani in pregledani. Leta 2002 je bila sprejeta sprememba zakona o loterijah in igrah na srečo, ki je omogočila legalizacijo spletnih iger na srečo. Zadevna stavna platforma mora pridobiti dovoljenja pri Upravi za loterije in igre na srečo (Lotteries and Gambling Board).

Zakaj izbrati 22Bet Zimbabwe?

Tudi zimbabvejska skupnost sprejema 22Bet. Odločilen dejavnik za izbiro 22Bet Zimbabwe je spletna igralnica, ki je bila razvita za stavniški portal. V njej so na voljo najbolj priljubljene igre, ki jih je mogoče najti v igralnicah na kopnem. Poleg teh so na voljo tudi elementi, ki so manj priljubljeni, vendar imajo svoje privržence po vsem svetu. Igralci lahko izbirajo med velikim številom različnih iger s kartami in namiznih iger.

Temu se pridružijo še številni virtualni igralni avtomati in 3D igre. Vsakdo bo zagotovo našel zabavo, ki jo išče. Pomembno je, da je poštenost igre nadzorovana s 128-bitnim sistemom šifriranja. Zato se ne bi smeli bati nepoštenih iger, ki bi določenemu uporabniku že od samega začetka dajale prednost.

22Bet Zimbabve

V večini primerov so iskane stavne platforme, ki so enostavne za uporabo. V primeru 22Bet Zimbabwe je takoj opazen zelo intuitiven vmesnik. Tako v namizni različici kot v mobilni aplikaciji. Zaradi tega lahko spletno mesto zlahka uporabljajo tudi tisti, ki imajo malo izkušenj z uporabo interneta.

Prav tako pomembno je, da platforma zagotavlja varnost vsake transakcije, opravljene v okviru 22Bet Zimbabwe. Vplačana sredstva in osebni podatki so zelo močno zaščiteni s sistemom SSL. Delovanje spletnega mesta pa spremlja in nadzira regulator portalov za igre na srečo, Curacao Gambling Authority. Njegovi ukrepi so vedno zelo učinkoviti, zato portali upoštevajo smernice.

22BET ► Stavite na 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker