22bet Združeni arabski emirati

SIbookmaker
6 avgusta, 2024
59 Pogledi

Združeni arabski emirati so arabska država na Bližnjem vzhodu. Sestavlja jo sedem emiratov: Abu Dabi, Dubaj, Šardža, Adžman, Umm al-Kajvain, Ras al-Khajma in Fudžajra. ZAE so pretežno muslimanska država, zato bi morale biti igre na srečo v skladu s Koranom teoretično prepovedane, vendar se je izkazalo, da v resnici ni povsem tako. Kakšna je torej dostopnost iger na srečo in ali platforma 22bet iz ZAE deluje v tej državi?

Zgodovina iger na srečo v ZAE

Združeni arabski emirati so bili ustanovljeni leta 1971, dejansko pa je bilo takrat število državljanov le približno 180.000. Že leta 1986 je bilo ustanovljeno dirkališče Nad Al Sheba, na katerem so bile dovoljene stave. Nato je bilo po štirih letih ponovno odprto novo dirkališče Jebel Ali, kjer so bile stave prav tako dovoljene. Leta 1992 je bila ustanovljena velika stavnica.

Nato je bila sprejeta odločitev, da se že leta 2020 uvedeta spletni loteriji Mahzooz in Emirates Draw. Najbolj zanimivo pa je, da se je arabska država dogovorila za uradno ustanovitev prve igralnice Wynn Resorts, ki naj bi začela delovati že leta 2026. Zaradi tega zakon trenutno omogoča sodelovanje v:

22bet Zjednoczone Emiraty Arabskie

Uradno so spletne igre na srečo večinoma nezakonite tudi v Združenih državah Amerike. Dovoljena je udeležba v spletnih loterijah ali internetnih loterijah, med katere spadajo naslednje loterije: Big Raffle, Mahzooz, Emirates Draw. Tuja spletna mesta s stavami zagotavljajo možnost, da skupnost iz ZAE ustvari in uporablja ustvarjen račun.

Igralcem grozi, da bodo zaradi sklepanja stav prek interneta obtoženi, vendar v resnici diskretni posamezniki niso preganjani. Pomembno je, da tisti, ki skušajo z uporabo VPN zaobiti blokado, zagrešijo zelo resno kaznivo dejanje. Kršitelju se lahko izreče globa v višini skoraj 500 000 EUR.

Ali lahko prebivalci Združenih arabskih emiratov uporabljajo 22bet?

Združeni arabski emirati niso navedeni med državami, ki se ne morejo registrirati na platformi 22bet. To pomeni, da se lahko prebivalci Združenih arabskih emiratov registrirajo na platformi 22bet Združeni arabski emirati. Še posebej. ker so si različne družbene skupine tovrstno zabavo zelo privoščile. Tako najbogatejši kot najrevnejši.

Ključno je, da vam registracija na 22bet Združeni arabski emirati omogoča dostop do različnih privlačnih promocij, od bonusa za registracijo do rednih promocij, namenjenih rednim igralcem. Varnostne funkcije in rešitve platforme omogočajo učinkovito prikrivanje identitete igralca pred oblastmi, kar zmanjšuje verjetnost posledic za tiste, ki uporabljajo 22bet United Arab Emirates. Čeprav je odločitev za registracijo sprejeta ob polnem zavedanju možnih posledic, bo koristno ukrepanje stavnice 22bet Združeni arabski emirati neprecenljivo.

22BET ► Stavite pri 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker