Ottawa – Anaheim: 1

SIbookmaker
15 februarja, 2024
26 Pogledi

Naš izbor: Ottawa – Anaheim: 1

16.02.2024 01:07

Hokejisti Ottawe so v odlični formi že od časa pred premorom All-Star in so jo nadaljevali tudi na poprazničnih tekmah. Trenutno so Senatorji v zmagovitem nizu na štirih tekmah in s tem nadomeščajo navijače in novega lastnika, ki doslej niso bili preveč zadovoljni s predstavami ekipe.

Čeprav štiri zmage ne bodo rešile sicer tragične sezone, pa kažejo, da je v tej ekipi vsekakor potencial, na katerem bo mogoče graditi v prihodnjih letih. Kanadska ekipa bo to poskušala dokazati že na naslednji tekmi, ko se bo pomerila z Anaheimom, ki se bori za obstanek.

Kače so dobro začele sezono, vendar jim je ta čas že zdavnaj vzela visoka voda. Zadnjih nekaj tednov in mesecev je bilo za račke zaskrbljujočih. Kače so v bistvu že izgubile možnost za uvrstitev v končnico, saj imajo 20 točk manj in ni realno, da jim bo na preostalih 30 tekmah uspelo iztržiti 50 točk, ki bi jih potrebovale, da bi se sploh lahko uvrstile v končnico.

Na kaj staviti:

Ottawa je v zadnjih tednih na pohodu in njeno moč bo občutil Anaheim, ki je izgubil šest od zadnjih devetih tekem in je bil uspešen le proti šibkejšim nasprotnikom.

Zaupanje:

8/10

Priporočena stavnica za to stavo:

20BETStavite na 20bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker