Atalanta – Sassuolo: Število doseženih golov: +2,5

SIbookmaker
17 februarja, 2024
28 Pogledi

Naš izbor: Atalanta – Sassuolo: Cilji: +2,5

17.02.2024 20:45

Sassuolo je v zadnjem krogu prekinil niz treh porazov, doma remiziral s Torinom (1:1) in osvojil dragoceno točko v boju za obstanek. Tekmeca sta se razmeroma nedavno srečala v pokalu v začetku januarja, kjer se je po zmagi s 3:1 veselila Atalanta.

Atalanta se vrača domov, kjer je zmagala na sedmih zaporednih tekmovalnih tekmah, na zadnjih treh tekmah pa je tu skupaj zabila deset golov. Svojo strelsko formo so potrdili v zadnjem krogu, ko so s 4:1 premagali Genoo in se utrdili na četrtem mestu. Charles De Ketelaere je dosegel še en gol, svojega četrtega na štirih tekmah.

Sassuolo je na tleh nasprotnika še vedno v nizu porazov, saj štirikrat zapored ni dosegel zadetka. Zelo bi pomagalo, če bi napadalec Andrea Pinamonti svojo strelsko formo z domačih tekem, kjer je zadel trikrat zapored, prenesel tudi v goste. Pomembna novica za ekipo je tudi odločitev vodstva kluba, ki se je prejšnji konec tedna odločilo, da zadrži trenerja Alessia Dionisija, nad katerim je visela grožnja z razrešitvijo.

Na kaj staviti:

Če česa Sassuolu na gostovanjih ne manjka, so to goli, kot kaže njihov rekord (15:26). Na osmih od 12 gostovanj so dosegli vsaj tri gole, kar je uspelo le AC Milanu (10).

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

WAZAMBAStavite na Wazamba s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker