Bodo Glimt – Ajax: zmagovalec Bodo

SIbookmaker
22 februarja, 2024
33 Pogledi

Naš nasvet: Bodo Glimt – Ajax: zmagovalec Bodo

22.02.2024 18:45

Daleč na severu Norveške, za polarnim krogom, se bo Ajax skušal uvrstiti v osmino finala konference, a zagotovo ne bo v vlogi favorita.

Bodo si je v Amsterdamu priigral remi 2:2, ki bi ga pred tekmo zagotovo sprejel, po njej pa ga mora obžalovati. Po dveh golih Grönbaeka so še v 90. minuti vodili z 2:0, vendar so jim izključitev rezervista Björtufta, kazen Ajaxa in lob Berghuisa v šesti minuti sodnikovega podaljška vzeli zmago. Vsekakor je rumena horda znova pokazala, da je konkurenčna na evropskem prizorišču, tudi brez kanonirja Amahla Pellegrina, ki je pozimi prestopil v San Jose. Na igrišču Bodo v zadnjih sezonah na primer dvakrat niso uspeli AS Rim (6:1, 2:1), Celtic (2:0) in jeseni Bešiktaš (3:1).

Čeprav je Ajaxu pet minut po 12. minuti uspelo iztržiti remi, to ni imelo pozitivnega učinka in že na naslednji tekmi Eredivisie je z Nijmegenom remiziral z 2:2. Tokrat je dvakrat zapravil vodstvo, do izenačenja pa je prišel v peti minuti sodnikovega podaljška. Ekipa je preprosto neusklajena in po prvih treh zmagah v novem letu je zdaj že štiri tekme brez zmage. Ajaxova obramba ne deluje, saj na sedmih spomladanskih tekmah ni ohranila čistega lista, petkrat pa je prejela več kot en gol.

Na kaj staviti:

Zdaj Ajax ne bo imel takšne sreče kot pred tednom dni, Bodo ga bo zabodel in nokavtiral. Njegov nadležni, tekaški in odločni nogomet z učinkovitimi standardi bo slavil po 90 minutah.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker