Juventus – Frosinone: 1. polčas: 0

SIbookmaker
25 februarja, 2024
27 Pogledi

Naš izbor: Juventus – Frosinone: 1. polčas: 0

25.02.2024 12:30

Juventusova kriza se nadaljuje v polnem zamahu, saj je Stara dama le remizirala z 2:2 na terenu borbene Verone in še četrtič zapored ni zmagala (0-2-2). Idealno pa ni niti pri Frosinoneju, ki je nazadnje izgubil z 0:3 proti AS Romi, čeprav je sprožil 25 strelskih poskusov.

Juventus bo po dveh neuspešnih domačih predstavah (Empoli 1:1, Udinese 0:1) želel popraviti poraz in si za to ne bi mogel želeti boljšega nasprotnika. Pravzaprav so Frosinone premagali na obeh letošnjih medsebojnih tekmah, nazadnje v začetku januarja v pokalu z visokim rezultatom 4:0.

Frosinone in njegove predstave na tleh nasprotnikov so poglavje zase. Gostje v tej sezoni še nikoli niso zmagali zunaj doma (0-3-9), v vseh osmih primerih, ko so obiskali igrišče ekipe iz prve polovice razpredelnice, pa je bil rezultat seveda poraz. Poleg tega, da so Ciociari v gosteh osvojili najmanj točk med vsemi (3), so v gosteh prejeli tudi največ golov med vsemi (30).

Na kaj staviti:

Na ekipo Massimiliana Allegrija se znova zgrinjajo kritike, da je njena igra brez kakršne koli misli. Če se bodo gostje vsaj malo potrudili, bi lahko to bedo izkoristili in ohranili ugoden rezultat vsaj do polčasa. Juventus je namreč na 12 ligaških tekmah po 45 minutah vodil le dvakrat.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker