Zlín – Benetke: več kot 183,5 točke na tekmi

SIbookmaker
29 februarja, 2024
26 Pogledi

Naša napoved: Zlín – Benetke: več kot 183,5 točke na tekmi

29.02.2024 17:00

V moški odbojkarski Extraligi sta na sporedu zadnja dva kroga rednega dela sezone, v katerih se bo odvijal boj za zadnje mesto v predtekmovanju.

Ključna tekma za prvo deseterico bo odigrana v Zlinu, kjer bodo gostovale desetouvrščene Benetke nad Jizerou. Gostje so v boljšem izhodiščnem položaju, domača ekipa zaostaja štiri točke. Njihova motivacija je drugačna, na zadnjem mestu razpredelnice skušajo preprečiti baražo in morebitni izpad iz najvišjega tekmovanja, v katerem neprekinjeno delujejo že 35 let.

Zlín ob dnu drži slab domači izkupiček (2-8), na uvodni tekmi je v svoji dvorani zmagal proti Ústíju, nato pa svoje navijače razveselil le s petimi zadetki proti Beskydom. Kakorkoli že, Zlínu je doma uspelo vsem nasprotnikom vzeti vsaj en niz, razen na tekmah z vodilnima dvema (Lvi Praha, Kladno), veliko nizov pa je bilo odločenih v tesnih končnicah.

Benetke so imele korist od svojega specifičnega pokritega prizorišča, na prostem niso veliko igrale, s tujih igrišč so odnesle le šest točk in odigrale najmanj nizov (9) med vsemi udeleženci tekmovanja. Zdaj pa morajo delati tudi v Zlinu, kjer so v prejšnji sezoni v treh dvobojih osvojile le en niz.

Na kaj staviti:

Obe ekipi bosta dali vse od sebe, zato lahko pričakujete vlečenje vrvi za vsako izmenjavo in zelo dolgo tekmo. Navsezadnje je moral prvo tekmo v Benetkah odločiti tie-break. Skupno število točk na tekmi lahko doseže 200.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker