FC Sevilla – Real Sociedad: Izid tekme – dvojna napoved: Sevilla izgubila

SIbookmaker
2 marca, 2024
32 Pogledi

Naša napoved: FC Sevilla – Real Sociedad: Izid tekme – dvojna napoved.

02.03.2024 14:00

Sevilla bo v soboto skušala izkoristiti dejstvo, da Real Sociedad preživlja najšibkejše obdobje v sezoni do zdaj. Baski so presenetljivo izpadli v polfinalu Copa del Rey proti Mallorci (0:0 v gosteh, 1:2 po podaljšku v domači repasaži), slabo so igrali tudi v polfinalu Lige prvakov (0:2 v Parizu), v La Ligi pa so dobili le eno od zadnjih petih tekem (1:2). Pred tednom dni so doma izgubili z 1:3 proti Villarrealu, v torek pa še proti Mallorci v že omenjenem polfinalnem obračunu državnega pokala.

Sevilla po drugi strani v kontekstu dosedanjih rezultatov doživlja precej bolj uspešen prehod leta. V zadnjem krogu je izgubila proti vodilnemu madridskemu Realu, na Santiagu Bernabeu pa je padla z enim samim golom (0:1). Andaluzijska ekipa je na prejšnjih štirih ligaških tekmah osvojila osem točk (2-2-0).

Na kaj staviti:

Trenutna forma obeh ekip izenačuje kvote in celo postavlja domačo ekipo v vlogo rahlega favorita tekme, čeprav je Sevilla šele na 15. mestu, medtem ko so gostje na 7. mestu. Erreale pa se v zadnjem času resnično borijo, poleg tega so njihove moči razpršene v treh tekmovanjih, in zdi se, da to v poznejših fazah sezone terja svoj davek. Izguba Seville.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

WAZAMBAStavite na Wazamba s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker