Pardubice B – Prerov: več kot 4,5 gola na tekmi

SIbookmaker
4 marca, 2024
24 Pogledi

Naš namig: Pardubice B – Prerov: več kot 4,5 gola na tekmi

04.03.2024 18:00

V čeških hokejskih tekmovanjih se je začelo predtekmovanje, pred začetkom extralige se v prvi ligi igra predkrog, ki se igra le na dve zmagi in se začne na ledu ekipe z najslabšim izkupičkom po rednem delu sezone.

Prerov je še drugič zapored v zadnjem krogu izpustil neposredno uvrstitev v četrtfinale, tako kot lani pa se je na njihov račun veselil Zlín. Zubri se bodo morali spopasti z nepredvidljivo baražo, ki jim je pred letom dni v dveh tekmah (5:2, 4:0) uspela proti Frýdku-Místku. Letošnji nasprotnik bo podoben, Frýdek-Místek je kmetija ekstraligovega Třinca, Pardubice pa so kmetija ekstraligovega Dinama.

Logično je, da ne morejo napredovati v najvišje tekmovanje, njihov primarni cilj je razvoj mladih igralcev za potrebe ekipe A. Igra ekipe je abrazivna, dinamična in živahna. Rezultati Pardubic so zato na trenutke divji, čeprav je ekipa v zadnjem krogu pokazala nekaj discipline in v neposrednem boju za prvo deseterico v Sokolovu dosegla potrebno zmago s 3:1. Zdaj se lahko mladi Pardubičani sprostijo in igrajo brez pritiska.

Na kaj staviti:

Čeprav je Přerov statistično druga najbolje branilna ekipa v ligi in najmanj produktivna, so na tekmah proti Pardubicam padali goli – Přerov je zmagal trikrat (4:3, 5:2, 4:3), Vzhodni Čehi pa enkrat (4:1). Na uvodni tekmi predtekmovanja bo padlo vsaj pet golov.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker