Liberec – Olomouc: 1

SIbookmaker
11 marca, 2024
28 Pogledi

Naš nasvet: Liberec – Olomouc: 1

12.03.2024 18:00

Izjemno dramatična in izenačena serija končnice med Libercem in Olomoucem je prišla do odločilnega petega kroga.

Severni Čehi so v osmino finala vstopili kot veliki favoriti, a po porazu na obeh domačih tekmah je le malokdo več verjel vanje. Vendar pa Liberijci niso sklenili rok in jim je uspelo zmagati na obeh gostujočih tekmah v hanáški prestolnici.

V torek bosta obe ekipi igrali za vse pod Ještedom. “Momentum” je zdaj očitno na strani Liberca, ki je že uspel odvrniti dva namišljena meča in bo v spopad vstopil s precejšnjo psihološko prednostjo. “Imeli smo energijo, željo in odločnost. Od prvega igralca po zdravniku je bilo čutiti, da se ne želimo posloviti od sezone,” je po koncu tedna dejal izkušeni napadalec Michal Bulíř.

Čeprav ta niz izpričuje prednost domačega igrišča, se vsak niz enkrat konča. Prvak sezone 2015/16 je Olomouc na svojem ledu premagal na štirih prejšnjih tekmah pred končnico in bo v svojem “belem peklu” zagotovo veljal za vročega kandidata za napredovanje.

Na kaj staviti:

Liberec je bil po dveh porazih na robu izločitve. V Olomoucu so dvakrat preprečili konec sezone in si pred odločilno domačo tekmo povrnili psihično počutje. Tigri bodo dokončali preobrat in še tretjič zapored premagali razburjene Hanace.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker