Salernitana – Lecce: Dvojna priložnost: neodločen izid

SIbookmaker
16 marca, 2024
22 Pogledi

Naš izbor: Salernitana – Lecce: Dvojne možnosti: neodločen izid

16.03.2024 18:00

Salernitana ni uspela premagati Cagliarija, ki mu grozi izpad iz lige, in izgubila z 2:4, njene možnosti za rešitev pa so videti zelo slabe. Tudi Lecce, ki ta krog začenja le točko stran od območja izpada, si je s porazom doma proti Veroni močno otežil položaj.

Varovanci Fabia Liveranija niso nadgradili zadnjega remija v Vidmu in zabeležili 18. poraz na 28 tekmah doslej. Liverani je morda izjavil, da še ni konec, vendar temu le malokdo več verjame. Ena zadnjih priložnosti bo domača tekma proti Lecceju, ki je na prvem srečanju seveda zmagal z 2:0.

Toda od takrat (začetek septembra) se je veliko spremenilo in Lecce ni več prijetno presenečenje sezone. Na zadnjih desetih tekmah je zmagalo le na eni (1-2-7) in doseglo le šest golov, kar je najmanj med vsemi. Na gostovanjih so celo ena od le dveh ekip, ki v tej sezoni niso zmagale niti enkrat. Poleg tega zdaj prihajajo z novim trenerjem Gottijem, ki je zamenjal Roberta D’Aversa, potem ko je trener Lecceja po zadnji tekmi z glavo udaril igralca Verone.

Na kaj staviti:

Salernitana je najslabša ekipa tudi glede na domače tekme (1-4-9), kjer je edina, ki še ni osvojila niti desetih točk. Lecce pa ni veliko boljši daleč od doma (0-6-8) in bo zadovoljen z delitvijo točk.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

1XBETStavite na 1xbet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker