Juventus – Genova: 1

SIbookmaker
17 marca, 2024
27 Pogledi

Naš nasvet: Juventus – Genoa: 1

17.03.2024 12:30

Domači remi z Atalanto (2:2) je bil šesti v zadnjih sedmih tekmah, ko Juventusu ni uspelo zmagati in je zato izgubil drugo mesto. Genova je nazadnje doživela drugi zaporedni poraz, ko je v razburljivi domači tekmi ugnala Monzo (2:3), in upanje na uvrstitev v zgornjo polovico razpredelnice se je precej zmanjšalo.

Navijači so dali jasno vedeti svoje nezadovoljstvo s predstavo Juventusa, trener Allegri pa se je pritožil, da bi v določenih trenutkih potrebovali več podpore s stadiona. Domači bodo zdaj upali, da jih bo rešila vrnitev najboljšega strelca Vlahovića, ki je nazadnje izstopal zaradi kartonov, vendar se odsotnost playmakerja Rabiota še vedno kaže kot ključna. V idealnem razpoloženju pa ne igra niti obrambna enota, ki je prvič po skoraj dveh letih prejela zadetek na štirih zaporednih domačih tekmah.

Genovo čaka druga zaporedna tekma v gosteh proti močnemu nasprotniku, saj je prejšnjo pri Interju po hrabrem boju izgubila z 1:2. Varovanci Alberta Gilardina so v tej sezoni v gosteh uspeli osvojiti 13 točk (3-4-7), v nekaterih primerih pa bi lahko bili vsekakor boljši. So pa bili relativno uspešni (1-1-2) na tleh ekip iz zgornje polovice razpredelnice.

Na kaj staviti:

Juventus je na zadnjih štirih tekmah doma zmagal le enkrat (1-2-1), pred tem pa je na tem mestu dosegel pet zaporednih zmag. Temu bodo sledili proti Genovi, ki so jo v ligaških merjenjih tu premagali trikrat zapored.

Zaupanje:

8/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker