Francija – Nemčija: zmagovalka Francija

SIbookmaker
23 marca, 2024
23 Pogledi

Naš nasvet: Francija – Nemčija: zmagovalec Francija

23.03.2024 21:00

Francija je lani v Dortmundu proti Nemčiji izgubila le eno tekmo (1:2), zato ima na domačih tleh v spopadu velikanov kaj vračati.

Za Die Mannschaft je bil medsebojni dvoboj eden redkih svetlih trenutkov lanskega leta, ki se je končalo z neslavnim izkupičkom 3-2-6. Na klopi so se zamenjali kar trije trenerji. Hansi Flick je bil odpuščen po septembrskem domačem debaklu z 1:4 proti Japonski, direktor zveze Rudi Völler pa je ekipo epizodno vodil proti Franciji. Nato je zaupnico dobil Julian Nagelsmann, drugi najmlajši trener nemške reprezentance je podpisal pogodbo do konca domačega evropskega prvenstva.

Nagelsmann je začel obetavno, a po zmagi nad ZDA s 3:1 se je reprezentanca znova znašla v rezultatski krizi, saj je remizirala z Mehiko (2:2), doma izgubila s Turčijo (2:3) in v Avstriji (0:2). Dvom je vzbudila tudi nominacija za marčevski tekmi proti Franciji in Nizozemski. Nagelsmann je izbral le tri igralce Bayerna Münchna in enega iz Dortmunda, pet igralcev je vabila prejelo prvič, nekdanji trener Bayerna Münchna pa se je po treh letih zapostavljanja spomnil na srednjega igralca Reala Madrida Tonija Kroosa. Med drugimi so bili v ekipi Goretzka, Gnabry, Sane, Hummels, Sule, Werner…

Francija je kompletna, razen poškodovanega Griezmanna, ki je izpustil že 84 reprezentančnih tekem zapored. Za Les Bleus je razen omenjene tekme z Nemčijo uspešno leto, saj so v evropskih kvalifikacijah izgubili le dve točki na zadnji tekmi v Grčiji (2:2), nato pa dvakrat premagali Nizozemsko in na rekordni tekmi poparili Gibraltar s 14 goli! Finalisti zadnjega svetovnega prvenstva so v odlični formi, kar je v velikem nasprotju z nemškimi težavami.

Na kaj staviti:

Francija je na zadnjih treh tekmah doma premagala Nemčijo, po septembrskem porazu v Dortmundu pa bo imela dodatno motivacijo. Ena na srečki. V stavnici Betbuilder je tekma v ponudbi.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

20BETStavite na 20bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker