Winnipeg – Edmonton: 2

SIbookmaker
26 marca, 2024
23 Pogledi

Naš izbor: Winnipeg- Edmonton: 2

26.3.2024

Od zmage nad Rangersi je Winnipeg popolnoma izgubil strukturo igre. Ni je imel proti Islandersom, ni je imel proti Devilsom in nazadnje proti Washingtonu. Vprašanje je, ali je za tem poškodba Gabriela Vilardija, vendar trenutno Jetsi le še drvijo po vodi. Morda bodo to videli proti Edmontonu, še eni ekipi, ki je imela zdaj tekmo premora. Oilers so konec tedna izgubili tako v Torontu kot v Ottawi, čeprav so bili na obeh tekmah očitno boljši, a so naleteli na odlične vratarje.

Nocojšnja tekma bo za Jets odločilna. V zadnjih štirih tekmah so bili brezzobi v obeh smereh. V povprečju so na gol streljali 27:35 (Edmonton jih ima nazaj 37:25). Imajo le 43-odstotni odstotek nevarnih strelov in 46-odstotni odstotek pričakovanih golov. To je obupno malo. Imajo tragične priložnosti v igri z igralcem manj in v igri z igralcem več. Na štedilniku imajo veliko loncev, eden pa vedno prekipi. Lahko se oprejo na svojega fantastičnega vratarja Connorja Hellebuycka, vendar morajo povrniti tudi druge stvari.

Zagotovo bodo danes začeli v obrambi, vendar bodo Oilersi po dveh porazih lačni in bodo dodali plin, sploh ker so nadigrali tako Toronto kot Ottawo.

Na kaj staviti:

Pričakujte izboljšano igro Winnipega v končnici, vendar to ne bo dovolj proti napadalno močnim Oilersom.

. Zaupanje: 6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker