Medvedev D. – Sinner J.: Sinner J./+19,5 igre

SIbookmaker
29 marca, 2024
23 Pogledi

Naš izbor: Medvedev D. – Sinner J.: Sinner J./+19,5 igre

29.03.2024 20:00

Polfinale turnirja serije masters v Miamiju bo ponudil zelo atraktiven spopad med Daniilom Medvedjevom in Jannikom Sinnerjem. Zgodovina spopadov med igralcema ima doslej deset dejanj, in čeprav Medvedjev vodi v zmagah s 6:4, se je zmage nazadnje veselil pred letom dni v Miamiju.

Od takrat sta se tekmeca na igrišču srečala štirikrat, Sinner pa je zmagal v vseh dvobojih. Lani se je to zgodilo v Pekingu, na Dunaju in na Turnirju prvakov v Torinu. Zadnji medsebojni dvoboj je bil letos v finalu odprtega prvenstva Avstralije, v katerem je italijanski teniški igralec zmagal po velikem preobratu s 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3 in osvojil svoj prvi naslov na turnirjih za grand slam.

Siniša je pred enajstim dvobojem v vlogi favorita. V tej sezoni je izgubil le en dvoboj, in sicer s Carlosom Alcarazom v polfinalu mastersa v Indian Wellsu, medtem ko je Medvedjev zbral tri poraze in še vedno čaka na svoj prvi naslov v tej sezoni.

Na kaj staviti:

Tekme med Sinnerjem in Medvedjevom so ponavadi precej izenačene in se pogosto končajo v več nizih ali tiebreakih. Čeprav je nemogoče zanemariti dejstvo, da je Sinner našel učinkovito formulo za Medvedeva, ki mu je omogočila, da ga je premagal že štirikrat zapored, to ne bo lahka tekma. Sinner bo zmagal, vendar bo tekma trajala vsaj 20 iger.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

RABONAStavite na Rabona s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker