Slovácko – Slavia: 2

SIbookmaker
30 marca, 2024
24 Pogledi

Naš nasvet: Slovácko – Slavia: 2

30.03.2024 18:00

Slavia se še vedno vleče s Sparto za vrh lestvice, tokrat pa bo najprej odigrala svojo tekmo, tako da bo v primeru zmage lahko pritisnila na mestnega tekmeca.

Četa trenerja Trpišovskega bi lahko izkoristila reprezentančni premor, saj so si nekateri igralci lahko napolnili baterije po napornem urniku ali pa si opomogli. Poleg tega je klub iz Uherskega Gradišča v zadnjem času priljubljen nasprotnik Sešiovanov, saj je Slavia zmagala na osmih od devetih tekem. S prihodom tandema Staněk – Zima se je obramba gostujoče ekipe okrepila, Slavia na zadnjih petih tekmah v FORTUNA:LIZI ni prejela zadetka. Ekipi gre spomladi veliko bolje kot jeseni, Jureček (13) in Chytil (11) sta na drugem oziroma tretjem mestu na lestvici kanonirjev.

Slovaška pomlad ni idealna, saj je zmagala le na eni tekmi. Ekipa se bori s produktivnostjo, prav tako je ob odsotnosti Kadleca popustila obramba. Zdi se, da je poškodovana Ahilova peta nekdanjega reprezentanta hkrati tudi Ahilova peta celotne ekipe. Ekipi tudi tokrat spomladi ni uspelo ohraniti čistega lista, ničla zadaj. Čeprav zna Slovan pritisniti na velikih tekmah in se pričakuje “full house”, pa manjka individualna kakovost na posameznih položajih. Enako velja za sistemsko preigravanje, ki ni tako natančno kot na praški strani.

Na kaj staviti:

Slavia je papirnati favorit tekme, vsi statistični podatki, vključno z medsebojnimi dvoboji, in tudi prikaz igre govorijo v prid gostov. Poleg tega so imeli gostje med reprezentančnim premorom priložnost, da si zacelijo rane in napolnijo baterije. Tekma je na voljo pri BetBuilderju.

Zaupanje:

Priporočilo 8/10

Priporočena stavnica za to stavo:

1XBETStavite na 1xbet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker