Newcastle – Tottenham: 2

SIbookmaker
12 aprila, 2024
31 Pogledi

Naš nasvet: Newcastle – Tottenham: 2

13.04.2024 13:30

Newcastle se je z zmago 1:0 v Fulhamu približal šestemu mestu z razliko le dveh točk, tri zmage v zadnjih petih nastopih pa mu dajejo upanje na uspešen konec sezone. Vendar pa je v zadnjem krogu zmago slavil tudi Tottenham, ki je s 3:1 premagal Nottingham in se zavihtel med najboljše štiri.

Udeležba v katerem koli evropskem pokalu bo za Newcastle veljala za dosežek. Nič presenetljivega, saj do konca sezone še vedno ne more računati na številne poškodovane igralce, poleg tega ga še naprej preganja negotovost glede Sandra Tonalija, ki mu grozi podaljšana kazen, in še vedno izgublja pokalna mesta.

Položaj v Tottenhamu je veliko bolj vesel. Spursi so končno preskočili Aston Villo, in čeprav imajo enako število točk, jim tekma do konca predstavlja veliko prednost. Gostje bodo poleg dolgotrajno poškodovanih pogrešali le Richarlisona, prav vrnitev večine opor v zasedbo pa je razlog, da je Tottenham zmagal na štirih od zadnjih šestih ligaških tekem.

Na kaj staviti:

Tottenham je zmagal le na eni od zadnjih šestih tekem v gosteh (1-3-2), vendar je bila najpomembnejša zmaga na tekmi z Aston Villo (4:0). Gosti, ki jih je spodbudil preboj med najboljše štiri, bodo zmagali tudi proti zdesetkanemu in utrujenemu nasprotniku.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

20BETStavite na 20bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker