Bologna – Monza: 1

SIbookmaker
13 aprila, 2024
21 Pogledi

Naš nasvet: Bologna – Monza: 1

13.04.2024 20:45

Bologna je na gostovanju pri Frosinoneju ohranila 14. čisti karton v tej sezoni Serie A, vendar se je njena prednost pred petouvrščenim AS Romo po remiju 0:0 zmanjšala na tri točke. Enajstouvrščena Monza je nato doživela drugi zaporedni poraz, saj je doma izgubila z 2:4 proti Napoliju.

Trener Thiago Motta iz poraza v Frosinoneju ni delal velike tragedije, saj ima Bologna še vedno v svojih rokah uvrstitev v Ligo prvakov. Na domačih tekmah je Bologna druga najboljša ekipa v ligi (12-2-2) in je tu izgubila le proti Milanu. Poleg tega so proti ekipam, ki so ta krog začele na osmem ali slabšem mestu, Rossoblu tu izgubili le dve točki (10-1-0).

Monza je sicer proti Napoliju po prvem polčasu vodila z 1:0, vendar je v drugem prejela štiri gole. Drugi zaporedni poraz je nakazal, da se v tej sezoni ne bodo potegovali za evropske pokale, seveda pa upanje na uvrstitev v zgornjo polovico razpredelnice še vedno živi. Vendar pa bo želel dodati še v gosteh, kjer so gostje na 15 tekmah dosegli le 14 golov.

Na kaj staviti:

V Bologni ne bo lahko, saj domači na treh zaporednih ligaških tekmah niso dosegli zadetka. Poleg tega ima Bologna veliko spodbudo v obliki zgodovinske udeležbe v ligi prvakov, doma pa ji gre proti nižje uvrščenim ekipam dobro (12-2-0).

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

RABONAStavite na Rabona s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker