Napoli – Frosinone: Napoli +2,5g

SIbookmaker
14 aprila, 2024
22 Pogledi

Naš nasvet: Napoli – Frosinone: Napoli bo dal +2,5g.

14.04.2024 12:30

Štirje goli v 14 minutah drugega polčasa so Napoliju prinesli dragoceno zmago s 4:2 v Monzi, ekipa Francesca Calzone pa ta krog začenja le z dvema točkama zaostanka za šestim mestom. Zadovoljen je lahko tudi Frosinone, ki je v zadnjem krogu s četrtouvrščeno Bologno remiziral brez golov.

Navijači Napolija v Monzi so prvih 15 minut stavkali, da bi pokazali nezadovoljstvo s predstavami ekipe v tej sezoni, a so bili na koncu zadovoljni. Napoli se zdaj vrača domov, kjer mora izboljšati svoj porazni rezultat (6-4-5) in kjer je nazadnje izgubil proti Atalanti z 0:3.

Frosinone je po remiju z Genovo (1:1) dobil točko tudi proti Bologni (0:0), a se zaradi zmage Empolija ni izognil izpadu. Frosinone ima drugo najslabšo obrambo v ligi (61 prejetih golov) in se bo verjetno do konca boril za obstanek. Nato je na tleh trenutne deseterice izgubil vseh osem tekem v gosteh, na petih pa prejel vsaj tri gole.

Na kaj staviti:

Napoli mora brezpogojno premagati še eno ekipo z juga Italije, sicer se bo izredno težko uvrstil v pokale. Na srečo domačih navijačev so Partenopei do zdaj uspeli na vseh sedmih tekmah proti trenutno najboljšim štirim ekipam, vključno z zmago s 3:1 na prvem srečanju.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

WAZAMBAStavite na Wazamba s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker