Pliskova Ka. – Kudermetova P.: Pliskova Ka./+17,5 draguljev

SIbookmaker
15 aprila, 2024
22 Pogledi

Naš nasvet: Pliskova Ka. – Kudermetova P.: Pliskova Ka./+17,5 draguljev

15.04.2024 17:00

Karolina Pliškova je imela izjemno močan februar. Zmagala je na turnirju v Cluju, nato pa se je uvrstila v polfinale v Dohi in v osmino finala v Dubaju. S svojo predstavo je pokazala, da je pri 32 letih še vedno ni dobro odpisati, čeprav v preteklih mesecih ni igrala idealnega tenisa. Nato je na dveh velikih ameriških turnirjih v Indian Wellsu in Miamiju končala v prvem krogu, vendar so se že takrat pokazali znaki utrujenosti.

Zdaj se je po več kot treh tednih premora vrnila na igrišča in bo ta teden igrala na glini v Rouenu v Franciji. Čeprav glina nikoli ni bila najmočnejša podlaga češke igralke, je za svoj prvi dvoboj na tej podlagi v tej sezoni dobila precej lep žreb. Igrala bo proti Polini Kudermetovi, 181. igralki sveta.

Dvajsetletna Kudermetova v tej sezoni obiskuje predvsem turnirje ITF oziroma turnirje WTA 125, ki so enakovredni moškim challengerjem. V primerjavi s Pliškovo ima prednost, da je že igrala na turnirju na glini v Antaliji, kjer se je uvrstila v četrtfinale, ta konec tedna pa še na kvalifikacijskem turnirju v Rouenu.

Na kaj staviti:

Kvalitativno Pliskove ne morete preveč primerjati s Kudermetovo. Edina omenjena pomanjkljivost Pliskove na igrišču na glini lahko igra v prid ruski igralki. Vendar bo Pliskova to lahko premagala in se prebila do osmine finala, čeprav to ne bo najhitrejši dvoboj. Priporočam, da se doda število odigranih iger.

Zaupanje:

8/10

Priporočena stavnica za to stavo:

BETWINNERStavite na Betwinner s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker