22Bet ZDA

SIbookmaker
10 julija, 2024
55 Pogledi

Zakonodaja, ki ureja spletne igre na srečo v ZDA, je ena najbolj zapletenih na svetu. To dejansko pomeni težave pri razlagi predpisov tako za igralce kot tudi za upravljavce. Od 50 zveznih držav in petih naseljenih čezmorskih ozemelj se jih je le 38 odločilo za legalizacijo nekaterih oblik spletnih iger na srečo, čeprav ne vedno v polni meri.

Uporabljajo lahko le platforme, ki so namenjene njihovi državi. Poleg tega same spletne igre na srečo veljajo za nezakonite na zvezni ravni. Igralci iz ZDA težko najdejo spletno stavnico, saj kar 72 % stavnic ne sprejema državljanov ZDA. Torej, ali platforma 22bet USA deluje v ZDA?

Igre na srečo v ZDA

Igre na srečo na kopnem se v Združenih državah Amerike izvajajo že stoletja. Njihova zgodovina sega daleč pred ustanovitev države. Prvi pravni zapisi o njihovi ureditvi segajo v 19. stoletje. Spletne igre na srečo v ZDA pa so bile legalizirane leta 2011, ko je ministrstvo za prihodke (Department of Revenue, Dept.

V ZDA so bile spletne igre na srečo legalizirane leta 2011, ko je ministrstvo za pravosodje spremenilo svoje stališče in posameznim zveznim državam dovolilo, da jih legalizirajo, čeprav so v državnih okvirih še vedno nezakonite. Zato je v nekaterih regijah zakonito, v drugih pa še vedno prepovedano. Spletne športne stave so postale mogoče šele leta 2018. Takrat je vrhovno sodišče sprejelo Zakon o zaščiti poklicnega in amaterskega športa iz leta 1992. Do takrat so Američani lahko stavili le na konjske in pasje dirke.

Trenutno v ZDA obstajajo trije zakoni, ki vplivajo na zakonitost spletnih iger na srečo. V njih obstajajo številne razlage, reinterpretacije in protislovja. Ključno je, da so ti zakoni nastali v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je bil tehnološki napredek zanemarljiv.

Ministrstvo za pravosodje je odločilo, da zakon v celoti prepoveduje igre na srečo, ki vključujejo telekomunikacije. Wire Act je še vedno podlaga za obravnavanje spletnih iger na srečo kot nezakonitih na zvezni ravni.

Šele z memorandumom ministrstva za pravosodje iz leta 2011 se je zakon oddaljil od prejšnje razlage in omogočil legalizacijo iger na srečo v posameznih zveznih državah. Trenutno se je 38 zveznih držav odločilo za legalizacijo spletnih iger na srečo v ZDA, vendar gre za igre znotraj zvezne države. Vse pogosteje se sklepajo meddržavni sporazumi, ki omogočajo igre na srečo med državami.

Ali se lahko Američani registrirajo na platformi 22bet ZDA?

Stavna platforma 22bet je med spletnimi stavnicami, ki ne sprejemajo igralcev iz ZDA, zato platforma 22bet USA ne obstaja. Zaradi izredne zapletenosti predpisov in sovražnosti zveznih držav do spletnih iger na srečo je uporaba tujih stavnih platform za tiste, ki jih to zanima, odločno otežena. Posledično se neredko poslužujejo različnih tehnoloških sredstev, da bi izkoristili ponudbo spletnih stavnic. Zaradi tega se jim neredko uspe registrirati na platformi.

22BET ► Stavite na 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker