22Bet Iran

SIbookmaker
15 julija, 2024
55 Pogledi

Iran, uradno Islamska republika Iran, je avtokratska islamska teokracija. Iran ima 83 milijonov prebivalcev in je druga največja država na Bližnjem vzhodu. V tej državi so zaradi močne verske pripadnosti igre na srečo prepovedane.

Nezakonite so tudi spletne igre na srečo. Njena nezakonitost ima le tehnični pomen. V državi zaradi tega nihče ni preganjan, blokirana pa so le nekatera spletna mesta. Ali lahko državljani te države uporabljajo 22Bet.com?

Igre na srečo v Iranu

Igre na srečo so v Iranu prepovedane od ustanovitve države, ki je bila posledica revolucije leta 1979. Prepoved izhaja iz iranskega kazenskega zakonika in iranskega civilnega zakonika. Iranski zakoni so bili oblikovani na podlagi islamskega prava, šeriatskega prava. Zato je prepoved iger na srečo v državi naraven red stvari. V Iranu ne delujejo niti kopenske igralnice na srečo.

Islamska republika Iran je med redkimi državami, kjer ne deluje nacionalna loterija. Tisti, ki jih ujamejo pri igranju iger na srečo, so lahko obsojeni na šest mesecev zapora ali 74 udarcev z bičem.

22bet Iran

V iranski zakonodaji ni neposredne omembe nezakonitosti spletnih iger na srečo. Vendar je iz prepovedi vseh oblik iger na srečo mogoče sklepati, da to velja tudi za spletne igre na srečo. V resnici pa se to v Iranu na noben način ne izvaja, prav tako se ne razvijajo orodja za lovljenje igralcev.

Vlada namreč poskuša omejiti igralce iger na srečo z blokiranjem spletnih strani z igrami na srečo ali blokiranjem nekaterih finančnih transakcij. Ključnega pomena je, da posamezniki dejstvo uporabe takšnih platform zadržijo zase, saj se lahko pristop države do uporabnikov stavnih platform kadar koli spremeni.

22Bet Iran – številne možnosti na enem mestu

Ob veljavni prepovedi iger na srečo se priljubljenost stavnih strani tiho povečuje. Na tem področju se uveljavlja tudi 22Bet Iran, ki z vsakim letom premaguje svoje konkurente. Posledično je zadnjih nekaj let na šestem mestu, njegova povprečna ocena uporabnikov v letu 2023 pa je znašala kar 9,0/10. Iranci so vse bolj pripravljeni uporabljati storitve te stavnice. V ta namen si zelo intenzivno prizadevajo. In kot se je izkazalo, imajo zelo pozitiven učinek.

Platforma 22Bet daje poseben poudarek ohranjanju standardov, ki so ji omogočili napredovanje. Zato lahko ljudje, ki želijo prvič uporabiti 22Bet Iran, izkoristijo zelo privlačno promocijo za nove uporabnike. Ponudba je namenjena ljudem, ki želijo uporabljati tako športne stave kot tudi igralniške igre.

Poleg tega so rednim igralcem na voljo ponedeljkova ali petkova polnjenja. Pri 22Bet Iran so zelo priljubljeni naslednji športi: hokej na ledu, deskanje na snegu, golf, baseball in tenis. Igralci imajo možnost staviti tudi na e-športe, kar je težko najti na drugih platformah za elektronske igre na srečo.

22BET ► Stavite na 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker