22Bet Južna Koreja

SIbookmaker
19 julija, 2024
53 Pogledi

Delovanje in možnosti družbe v Južni Koreji so v primerjavi s sosednjo Severno Korejo zelo sproščene. Južnokorejskim državljanom so prepovedane vse oblike iger na srečo, čeprav oblast svojim državljanom omogoča nekatera področja iger na srečo. Posamezni regulativni organi so bili določeni kot odgovorni za posamezne panoge. Ali torej Korejci lahko uporabljajo spletne platforme za stave? Ali 22Bet South Korea deluje v tej državi?

Katere vrste iger na srečo so dovoljene v Južni Koreji?

V Južni Koreji so igre na srečo zakonsko urejene. Posamezne institucije urejajo dejavnosti iger na srečo. Ministrstvo za kulturo, šport in turizem je na primer pristojno za igralništvo, dirke z motornimi čolni ali kolesarske dirke. Ministrstvo za kmetijstvo, prehrano in podeželje pa lahko ureja konjske dirke in tradicionalne bikoborbe.

Ministrstvo za strategijo in finance pa je pristojno za urejanje loterijskih dejavnosti v državi. S tem so zaključene pravne oblike iger na srečo v Južni Koreji, ki so vključene in dovoljene v zakonodajnih aktih.

Igralnice v Južni Koreji so namenjene izključno tujcem. Samo ena, južnokorejska igralnica Gangwonland, je bila ustanovljena za državljane.

22bet Korea Południowa

22Bet Južna Koreja

Spletne igre na srečo so v Južni Koreji strogo zakonsko prepovedane, saj ni razlikovanja med lokalnimi in spletnimi igrami na srečo. Za tiste, ki se odločijo za nezakonito igranje iger na srečo, tudi na spletu, so predvidene zelo visoke kazni, do pet let zapora ali 30 milijonov KRW (kar ustreza približno 26.000 USD). Igralce na srečo čakajo tudi posledice zaradi kršitve te prepovedi, in sicer globe v višini do 5 milijonov KRW (približno 4.370 USD). Za kompulzivne igralce pa je ta višja, in sicer do 20 milijonov KRW, vendar zakon kompulzivnega igranja ne opredeljuje.

Nadaljnje ovire za uporabo stavnih platform izhajajo iz vseprisotnega nadzora interneta, ki povzroča blokiranje spletnih strani od zgoraj navzdol in blokiranje finančnih transakcij v zvezi s stavnimi platformami. Kljub temu se številnim ljudem uspe izogniti uvedenim prepovedim in v veliki tajnosti uporabljajo ponudbe spletnih stavnic.

Kaj ponuja 22Bet Južna Koreja?

Stavnica 22Bet se je odločila, da bo svoje storitve ponudila tudi državljanom Južne Koreje. Čeprav morajo zaobiti varnost sistema, se ti zelo radi odločijo za uporabo te platforme. Plačila na storitvi opravljajo prek elektronske denarnice ali kriptovalut. V večini primerov ne govorijo glasno o tem, da so kršili zakon. Že v fazi registracije prejmejo dobrodošlico, pozneje pa redno prejemajo sistemske bonuse, ki jih v celoti zadovoljujejo.

Vzpostavljeni sistemski zaščitni ukrepi v celoti ščitijo njihovo identiteto pred morebitnim nadzorom s strani države. Ponudba stavnice 22Bet Južna Koreja je popolnoma enaka možnostim, namenjenim uporabnikom iz držav, ki so legalizirale spletne igre na srečo. Glede na svoje želje se lahko odločijo tako za športne stave kot tudi za uporabo igralnice, kar je za mnoge popolna novost.

22BET ► Stavite pri 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker