22Bet Kolumbija

SIbookmaker
19 julija, 2024
52 Pogledi

Kolumbija je država v Južni Ameriki. Kolumbija je skoraj po vsem svetu znana po korupciji, s katero je prežet skoraj celoten sistem. V Kolumbiji so bile igre na srečo uzakonjene že leta 1991 na podlagi kolumbijske politične ustave. Spletne igre na srečo so v praksi zakonite že od leta 2001, vendar se je kolumbijska vlada, da bi pojasnila veljavne predpise, leta 2016 odločila, da jih uradno uvede. Ali so storitve tujih stavnic v Kolumbiji priljubljene? Ali je bila vzpostavljena platforma 22bet Colombia?

Zgodovina iger na srečo v Kolumbiji

Neposreden vpliv Španije na Kolumbijo je trajal do leta 1810. Leto 1810 predstavlja prelomni trenutek v zgodovini države. To je datum razglasitve neodvisnosti. Pridobitev oblasti nad svojo državo je posledično pomenila, da so bile igre na srečo v državi dopustne. To stanje se je nadaljevalo skoraj do leta 1991. Takrat pa so se oblasti odločile za eksperiment in se odločile, da bodo igre na srečo uvedle monopol. Obdobje državnega monopola je trajalo 10 let.

Država si je prizadevala prevzeti nadzor nad tem sektorjem zaradi njegove problematičnosti. Zelo pogosto je prihajalo do odmevnih škandalov, v ozadju katerih so bile igre na srečo. Leta 2001 je bil sprejet Zakon o igrah na srečo. Do danes je bil to glavni zakonodajni akt, ki je bil odgovoren za končno podobo sektorja. Nadzor in pristojnost nad igrami na srečo v Kolumbiji ima komisija za igre na srečo v Coljuegosu.

Ta ima popolno avtonomijo pri oblikovanju novih predpisov, sporazumov in resolucij. S tem je uspelo urediti vsa vprašanja, ki so bila doslej vir težav. Sistem v Kolumbiji je zelo dobro razvit. Kljub monopolu, ki obstaja v številnih oblikah, je bilo mogoče ustvariti tudi prostor za delovanje zasebnih podjetij v Kolumbiji s pridobitvijo licence, tj. sporazuma z vlado.

22bet Kolumbia

Leta 2016 so bile spletne igre na srečo legalizirane na podlagi zakona o elektronskih igrah na srečo iz leta 2016. GTECH je bilo prvo podjetje, ki je pridobilo licenco. Omeniti je treba, da so se prve ponudbe spletnih iger na srečo pojavile že leta 2001. Na razvoj spletnih iger na srečo je nedvomno vplivala pandemija koronavirusov, zaradi katere so si ljubitelji iger na srečo na kopnem poiskali alternativo na spletu.

Ali se lahko Kolumbijci registrirajo na platformi 22bet Colombia?

Igralce iz Kolumbije sprejemajo tudi tuje stavnice. Z veseljem se lahko registrirajo na portalih, ki so registrirani zunaj njihove matične države. Pri kolumbijskih igralcih je opazno povečano zanimanje za stave v živo in 22Bet Colombia popolnoma ustreza potrebam, ki jih predstavljajo. Pri tej stavnici je vsak dan pripravljena zelo velika baza za stave v živo.

Celotna ponudba je sestavljena iz odličnih ponudb, ki zagotavljajo resnično zanimivo zabavno izkušnjo. Ponujene stave v živo zajemajo tekme, ki potekajo po vsem svetu. Poleg tega lahko igralci sklenejo tudi stranske stave, tako da bo vsakdo našel stavo, ki jo potrebuje.

Ponudba 22Bet Colombia vključuje tudi spletno igralnico, kjer se lahko izgubite kar pri izbiri iger. Na voljo so tako klasične igre, tj. ruleta ali poker, kot tudi druge manj priljubljene igre, ki se odlično ujemajo z okusom najzahtevnejših igralcev. Zato 22Bet Colombia Casino nikoli ne razočara svojih igralcev in izpolni tudi najbolj zahtevna pričakovanja.

22BET ► Stavite na 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker