22Bet Irak

SIbookmaker
21 julija, 2024
50 Pogledi

Irak oziroma Republika Irak je muslimanska država na Arabskem polotoku. Irak ima približno 40,2 milijona prebivalcev. V tej državi veroizpoved prebivalstva v okviru veljavne zakonodaje ni nepomembna, kar je opazno tudi v zvezi z vprašanji iger na srečo. V Iraku so igre na srečo in spletne igre na srečo uradno še vedno nezakonite. Igralci na srečo namreč zelo radi izkoristijo storitve stavnic, ki ponujajo svoje storitve na portalih, registriranih v tujini. Za take igralce doslej ni bilo uvedenih nobenih posledic.

Igre na srečo v Iraku

Zakonodaja v zvezi z dostopnostjo in zakonitostjo iger na srečo v Iraku se od ustanovitve države ni spremenila. Igre na srečo so bile nezakonite že od samega začetka. Iraški kazenski zakonik, ki je bil sprejet leta 1969, prepoveduje vse oblike iger na srečo. Takšen sistem je prisoten v veliki večini držav, katerih družba se ravna po muslimanstvu. Njihovi zakoni se v veliki meri zgledujejo po islamskem pravu ali šeriatu. Teoretično bi morala v Iraku obstajati ločitev cerkve in države, vendar pa to v tem primeru zagotovo ne bi smelo veljati.

Islamsko pravo nedvoumno določa, da muslimani ne smejo obogateti z igrami na srečo. Potrebno je le pošteno in trdo delo. Prav tako ne smejo sodelovati pri igrah na srečo in jih obravnavati kot razvedrilo, ki povzroča zasvojenost in zanemarjanje drugih dolžnosti.

22bet Irak

Spletne igre na srečo v iraški zakonodaji niso izrecno omenjene. Njihova nezakonitost je posvečena zaradi obravnavanja vseh oblik iger na srečo kot nezakonitih. To velja tudi za digitalne igre na srečo. Nekatera spletna mesta z igrami na srečo so blokirana in preprečujejo preprost dostop. V resnici se več iraških državljanov odloči izkoristiti svoje priložnosti, za takšne posameznike pa doslej ni bilo nobenih posledic. Obstajajo učinkovite metode za izogibanje blokadi.

Ali lahko igralci iz Iraka uporabljajo platformo 22bet Iraq?

V muslimanskih državah igralci neradi obveščajo preostalo družbo o svoji ljubezni do iger na srečo. Njihovi zakoni jim teoretično preprečujejo, da bi se kakor koli okoristili z igrami na srečo. Vendar je želja po uporabi stavnih storitev pogosto močnejša od zavedanja o morebitni kršitvi zakona. Iračani nenehno iščejo mesto, kjer lahko sklepajo stave in igrajo igralniške igre. Zelo pogosto se odločijo za 22Bet Iraq. Ta platforma jim predvsem omogoča, da ostanejo diskretni.

Vse transakcije lahko potekajo prek naprednih plačil, ki otežujejo identifikacijo državljana. Poleg tega so posredovani osebni podatki strogo varovani. Kot je razvidno iz splošnih podatkov, lahko Iračani platformo uporabljajo kljub uvedbi blokade. Pravzaprav ni potrebno veliko truda, da bi lahko v celoti izkoristili priložnosti, ki jih ponuja 22bet Iraq. Največja grožnja je glasno govoriti o svoji zabavi, česar država ne sprejema.

22BET ► Stavite pri 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker