22bet Madžarska

SIbookmaker
7 avgusta, 2024
54 Pogledi

Madžarska je ena od revnejših srednjeevropskih držav, ki je članica Evropske unije. Ima približno 10 milijonov prebivalcev. Igre na srečo in spletne igre na srečo so na Madžarskem zakonite. Čeprav veliko večino pokriva državni monopol, ostajajo odprta vrata za zasebne vlagatelje. Hkrati želijo na stavnem trgu sodelovati tudi tuji stavni portali, ki so dejansko zelo priljubljeni, čeprav se ob njihovi uporabi poraja veliko vprašanj. Ali lahko Madžari uporabljajo platformo 22bet Wegry?

Zgodovina iger na srečo na Madžarskem

Madžarska je država, ki se nahaja v Srednji Evropi, vendar je tako kulturno kot gospodarsko vsekakor podobna vzhodnoevropskim državam. Vsako leto jo obišče približno 17 milijonov turistov. Ko je bila Madžarska del ZSSR, so bile igre na srečo praktično prepovedane. Spremembe so se zgodile z osamosvojitvijo države. Že leta 1991 je bil sprejet zakon o prirejanju iger na srečo.

Zaradi prevladujočega monopola na madžarskem trgu večino iger v igralnicah, tudi spletnih, organizira država. Med njimi so tudi športne stave, loterije in bingo. Monopol za te igre ima podjetje Szerencsejáték Zrt. Zasebna podjetja lahko organizirajo igralnice in spletne igralnice. Leta 2012 je bila uvedena omejitev prirejanja iger na srečo na kopnem. Ustanavljajo jih lahko le igralnice z licenco, stavnice v državni lasti in stavnice za konjske dirke. Do leta 2012 so bili igralni avtomati praktično odprti za javnost.

22bet Węgry

Pred legalizacijo in možnostjo vzpostavitve spletnih iger na srečo so potekala številna pogajanja z igralniškimi podjetji in uradniki EU. Prva spletna igralnica je začela delovati šele v drugi polovici leta 2017. Ustanovila jo je družba LVC Diamond Kft, v postopku njene ustanovitve pa sta sodelovali družbi Ezugi in Finnplay.

Sam postopek izdaje dovoljenja na Madžarskem ni v skladu z zahtevami EU. Zaradi uvedenih omejitev jo je zelo težko pridobiti. Zato tuji ponudniki pogosto ne upoštevajo te določbe in prevzemajo madžarske igralce. Madžarski igralci zaradi uporabe teh platform ne občutijo nobenih posledic.

Ali stavnica 22bet Hungary omogoča Madžarom, da se registrirajo na platformi?

Madžari so na seznamu narodnosti, ki lahko prosto ustvarijo račun na platformi 22bet. Stavnica sprejema igralce iz Madžarske, kar je zelo spodbudno, skupaj z odsotnostjo posledic za tiste, ki želijo uporabljati storitve tuje stavnice. Za madžarske državljane je na voljo cela vrsta različnih promocij, ki so predvidene že od trenutka registracije in se pojavljajo tudi med tednom. Igralcem ni na voljo le obsežen sistem različnih stav, temveč tudi spletna igralnica s široko paleto različnih iger, ki zadovoljujejo potrebe in okuse uporabnikov z vsega sveta. Te se nenehno širijo z novostmi, kar rednim uporabnikom zagotavlja ogromno sveže zabave.

22BET ► Stavite pri 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker