22bet Togo

SIbookmaker
8 avgusta, 2024
60 Pogledi

Togo, Republika Togo, je majhna afriška država, ki je precej revna. V Togu živi približno 8,5 milijona prebivalcev. V preteklosti je bil Togo ena od francoskih kolonij. V prostoru drugih držav Togo izstopa po zelo visokem deležu vernikov v vudu. Igre na srečo so v državi zakonite od leta 1966, pravni vidiki spletnih iger na srečo pa do danes še niso bili urejeni.

Takšno stanje je v današnjih državah redkost. Večina držav ima stališče, čeprav ne uveljavlja v celoti poslušnosti javnosti glede tega vprašanja. To je značilno za revnejše države, v katerih se obstoječi zakoni ne posodabljajo. Kakšno je zanimanje tujih spletnih stavnic za ta trg? Ali je bila vzpostavljena platforma 22bet Togo?

Zgodovina iger na srečo v Togu

Togo se je leta 1960 osamosvojil od Francije. V naslednjih treh letih je bil pravni status iger na srečo neznan. Leta 1966 je bil objavljen prvi zakon o igrah na srečo. Sledila je prva uradna legalizacija iger na srečo z odlokom št. 66-8. Togojci so lahko zakonito sodelovali v loteriji in loteriji podobnih igrah.

Ustanovljena je bila tudi nacionalna loterijska mreža Loterie Nationale Togolaise (LONATO). Leta 1989 je bil LONATO pooblaščen za izdajanje dovoljenj za igre na srečo in je na podlagi odloka št. 80-29 iz leta 1989 postal regulativni organ Toga. Leta 2006 je bil sprejet medministrski odlok št. 004/MEFP/MATD/MS/MDPRDAC/CAB, s katerim je bilo združenju LONATO dovoljeno izdajati licence zasebnim podjetjem. Tako lahko na togoškem trgu opazimo celo dejavnost afriške družbe za igre na srečo Lydia Ludic.

22bet Togo

Pomanjkanje predpisov, povezanih s spletnimi igrami na srečo, predstavlja nekakšna vrata za tuje stavnice, ki želijo ponuditi svoje storitve prebivalcem Toga. Ni jim treba pridobiti in plačati licence, zato številne tuje platforme sprejemajo igralce iz Toga.

Ali lahko prebivalci Toga uporabljajo platformo 22bet Togo?

Stavna platforma 22bet sprejema igralce iz Toga. Ti se lahko registrirajo in uporabljajo vse storitve, ki jih ponuja ta stavnica na platformi 22bet Togo. Platforma 22bet Togo premore veliko število privlačnih bonusov in promocij, ki so na voljo tako novim kot rednim igralcem. Spletna stran temelji na zelo preglednem vmesniku, ki omogoča enostavno stavljenje in igranje v igralnici.

Uporabniki imajo tudi možnost uporabe aplikacije, ki bistveno izboljša in olajša stave ter omogoča, da jih lahko opravljajo od koderkoli, kjer deluje internet. Aplikacija deluje zelo gladko na večini pametnih telefonov. Za njeno uporabo ni potrebna najnovejša različica programske opreme, kar še posebej cenijo tisti, ki živijo v revnejših delih sveta.

Izdelava mobilne aplikacije za 22Bet Togo je bila odlična poteza, ki je bistveno izboljšala uporabniško izkušnjo. Hkrati je prejela veliko pozitivnih povratnih informacij.

22BET ► Stavite na 22bet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker