1xbet Bingo

SIbookmaker
12 septembra, 2024
12 Pogledi
1xbet bingo

Igra bingo je ena najbolj razburljivih in zabavnih iger. Med uporabniki stavnih platform je zelo priljubljena. Pri 1xBetu so na voljo različne igre bingo, ki ponujajo zanimive ponudbe tako za nove kot stare igralce. Že med registracijo lahko dobite priložnost, da osvojite bonus, ki je običajno enak vašemu prvemu pologu. Bonus lahko izkoristite takoj, ko se registrirate in opravite svoj prvi polog. Med uporabo platforme se pojavijo številni promocijski bonusi. Predstavljamo, zakaj je 1xBet Bingo dobra izbira.

Katere igre bingo ponuja 1xBet?

Na stavni platformi 1xBet so na voljo različne možnosti iger bingo, izbira pa je odvisna od vaših želja. Za tiste, ki ste na področju binga novi, vključujemo kratek pregled različnih vrst:

  • V igri se uporablja 90 žogic, vsaki pa je dodeljena številka od ena do devetdeset. Imajo vstopnice, ki so postavljene v tri vrstice s petimi stolpci. Vsaki vrstici je dodeljenih pet številk, ki jih mora uporabnik označiti ali preveriti, če želijo igralci dobiti full house. Igralci imajo tudi možnost osvojiti glavni dobitek, če sodelujejo v igri z glavnim dobitkom.
  • British 75 ball bingo – ta vrsta igre je zelo podobna igri 75 ball bingo. Uporablja se enako število kroglic in enaka postavitev kuponov. Britanska različica ima 5 nagrad, npr. križec ene vrstice, križec dveh vrstic. Zadnja igra je igra z barvo. Ima 25 številk, ki so označene s prostim kvadratom na sredini kupona.
  • Bingo z 80 kroglicami – ta različica igre ima štiri stolpce, polni dom in sredinsko polje.
  • Bingo z 90 kroglicami – to je najhitrejša različica igre bingo, celotna igra pa traja eno minuto. Žogice v igri se pokličejo vsako sekundo, animacija zmagovalca pa je skrajšana.

Igro Bingo 1xBet lahko igrate tudi na mobilnih napravah, in sicer ne le na napravah Android ali iOS, temveč tudi na napravah JAVA ali Windows.

Kakšne nagrade so na voljo v igri 1xBet Bingo?

Uporabniki, ki so uspešni v tekmovanju, imajo možnost zahtevati različne nagrade. Te vključujejo bonuse, tombole in druge natečaje. Tisti, ki osvojijo nagrado, morajo upoštevati postopek za prevzem nagrade. Uporabnik mora imeti dostop do trgovine z nagradami. Informacije v zvezi z zbiranjem nagrad se sporočijo igralcem. Zbiranje nagrad je mogoče s strani igralca, ki ima veljavno kodo kupona 1xBet.

Odgovornost prejemnika je, da preveri pravilnost vnesenih podatkov v nagradni trgovini bingo, saj 1xBet ne odgovarja, če nagrada zaradi napačnega e-poštnega naslova ne pride do uporabnika. Pomembno je opozoriti, da izbire nagrade ni mogoče preklicati ali spremeniti. Razpoložljivost nagrad je odvisna od količine zalog.

Uporabniki navajajo, da je igranje binga na platformi 1xBet zelo prijetno in da vidijo prave priložnosti za osvojitev glavnih dobitkov ali denarnih nagrad. Platforma se nenehno posodablja, da bi izpolnila pričakovanja vseh igralcev.

1XBET ► Stavite na 1xbet s 100-odstotnim bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker