Madžarska – J. Koreja: J. Koreja več kot 1,5 gola

SIbookmaker
30 aprila, 2024
23 Pogledi

Naš nasvet: Madžarska – J. Koreja: J. Koreja več kot 1,5 gola

30.04.2024 16:00

V italijanskem Bolzanu, uvodu v majski praznik češkega hokeja, se nadaljuje svetovno prvenstvo v hokeju na ledu divizije I.A, s katerega se bosta dve ekipi uvrstili na svetovno prvenstvo leta 2025. Južna Koreja, ki je na turnir vstopila z nepričakovano zmago, se bo v tekmo proti Madžarski podala z veliko energije.

Korejci so doživeli veliko preobrazbo, naturalizirani Kanadčani, ki so to ekipo na primer zastopali na olimpijskih igrah, pa so v bistvu izginili. Kljub temu je korejska reprezentanca ohranila zanimivo mešanico kakovostne obrambne igre in spretnosti pri prehodu v sredino igrišča. Korejci so nevarni predvsem iz hitrih protinapadov, kar je občutila tudi Slovenija, ki je proti azijski državi izgubila z 2:4. Kar trije korejski goli so padli iz hitrih protinapadov.

Madžarska je v vlogi favorita, vendar je ne čaka nič lahkega. Madžari so turnir odprli z zmago nad Japonsko s 3:1, vendar na turnirju pogrešajo svojega najboljšega igralca in to se je na koncu tudi pokazalo. Madžarska ima najmlajšo ekipo na turnirju, in čeprav je zasedba zelo kakovostna, lahko korejski slog igre temu favoritu povzroči težave.

Na kaj staviti:

Madžarska bo najverjetneje zmagala, vsekakor pa bo zanimivo spremljati predstavo korejske ekipe. Hitri protinapadi po bočnih straneh lahko favoritu povzročijo precej težav. Koreja bo dosegla vsaj dva gola.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker