Edmonton – Los Angeles: 1

SIbookmaker
2 maja, 2024
23 Pogledi

Naš izbor: Edmonton- Los Angeles: 1

02.05.2024 04:07

Čas je. Edmonton bi moral nocoj končati to serijo. V seriji vodijo s 3:1. Do zdaj je pokazal, da vse deluje tako, kot mora. Zvezdniki so fantastični – Connor McDavid je z desetimi točkami najproduktivnejši igralec. Zach Hyman je dosegel že 6 golov. Moštvo Oilers v power playu deluje, njihova uspešnost je 53-odstotna. Vratar Stuart Skinner je odličen in je ukradel zadnjo tekmo, saj je ujel 33 strelov, Edmonton pa je zmagal z neobičajnim rezultatom 1:0. Roko k srcu so dodali tudi dopolnilni igralci, kot sta Evander Kane in Dylan Holloway.

Kralji imajo po drugi strani težave. Njihovi zvezdniki morajo biti odlični na vsaki tekmi, kar se do zdaj z izjemo slednjega ni zgodilo. Anže Kopitar in Drew Doughty imata ogromno izkušenj in čeprav v tej seriji igrata dobro, iz neposrednega boja zvezdnikov prihajata kot poraženca. Igra v skrajšanem napadu, močna stran ekipe, doslej ni bila dovolj, da bi se lahko kosala s sijajnimi zamislimi Leona Draisaitla, Connorja McDavida in strelom Evana Boucharda. Najboljši igralec Kraljev je za zdaj 21-letni Quinton Byfield, in to je že kar nekaj. Kralji so ekipa, ki temelji na moči in dobri obrambi, vendar jim prav na tem področju najbolj spodleti.

Na kaj staviti:

Edmonton je dvakrat zmagal na gostovanju in v seriji vodi s 3:1. Oranžni pekel se bo sprožil in Oilersi bodo morda že v prvi tretjini odpihnili Kralje. Stavite na zmago domače ekipe.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

20BETStavite na 20bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker