Vancouver – Edmonton: 2

SIbookmaker
8 maja, 2024
35 Pogledi

Naš izbor: Vancouver- Edmonton: 2

09.05.2024 04:07

V Kanadi se začenja najbolj gledana serija drugega kroga končnice lige NHL. Vancouver je v prvem krogu pokazal svojo moč proti vztrajni obrambi Nashvilla in zmagal s 4:2.

Edmonton se je nato popeljal na val svojih največjih zvezdnikov. Connor McDavid, Zach Hyman in Leon Draisaitl so svojo igro dvignili na višjo raven in pomagali pomesti z Los Angelesom s 4:1 po podaljških. Igra Oilersa je bila uspešna. Njihov vratar Stuart Skinner je blestel zlasti ob koncu serije. edmonton ni imel težav z obrambnim pristopom kraljev. Uspelo jim je preiti na pošten hokej in na četrti tekmi so zmagali s tesno razliko 1:0.

Pri Canucksih sta za zdaj dve vprašljivi točki. Njihov največji zvezdnik Elias Pettersson se še vedno išče in zdi se, da nima dovolj samozavesti. V vratih Vancouvra pa sta poškodovana dva vratarja – zvezdnik Thatcher Demko in rezervist Casey DeSmith. Na zadnjih dveh tekmah v seriji z Nashvillom je bila trojica Arturs Šilovs fantastična, vprašanje pa je, kako bo zdržala proti enemu najboljših napadov na svetu.

Na kaj staviti:

Edmonton mora pokazati svojo moč. Vancouver ima več vprašajev kot gotovosti. Naftarji bodo dobili prvo tekmo in na njej zmagali.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker