Las Palmas – Betis: Manj kot 2,5 gola na tekmi

SIbookmaker
16 maja, 2024
24 Pogledi

Naš izbor: Las Palmas – Betis: Število golov na tekmi: manj kot 2,5

16.05.2024 19:30

Las Palmas si lahko čestita za dosedanje rezultate v tej sezoni, saj bi se s formo, ki jo ima zdaj, njegova pripadnost Premier ligi sicer lahko omejila na eno sezono. Domačini so namreč izgubili že osemkrat zapored in v vsem tem času dosegli en sam gol.

V soboto so “kanarčki” izgubili na gostovanju pri Mallorci (0:1) in s tem podaljšali ne le omenjeni niz porazov, temveč tudi čakanje na zmago, ki je še tri kroge daljše (0-2-9). Seveda so se ti neuspehi že vpisali na lestvico, a kot že omenjeno, izpad Las Palmasa za zdaj še ni neizbežen, saj jim je v zgodnejših fazah sezone uspelo zapolniti morda ključno točkovno zalogo. Če bo domačim uspelo uspeti na četrtkovi vloženi tekmi proti Betisu, bodo lahko slavili odrešitev, saj bi dva kroga pred koncem preskočili osemnajsto uvrščeni Cadiz na osem točk zaostanka.

Toda Betis mora v četrtek prav tako braniti svoje interese. Na zadnjih treh tekmah igra za to, ali bo v prihodnji sezoni igral v ligi Europa ali “le” v konferenci. V primeru neugodnega rezultata bi lahko celo padel na osmo mesto in v celoti izpadel iz evropskega pokala.

Na kaj stavite:

Za motivacijo je poskrbljeno na obeh straneh. Prejšnje tri tekme so se končale z 1:0 (dvakrat Betis, enkrat Las Palmas) in glede na trenutno golobrankarsko bedo domače ekipe ni pričakovati, da bo ta tekma prekinila ta trend. Ponovno bi lahko padla kvečjemu dva gola.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

BETWINNERStavite na Betwinner s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker