Nemčija – Kazahstan: Nemčija/+4,5 gola

SIbookmaker
17 maja, 2024
18 Pogledi

Naš namig: Nemčija – Kazahstan: Nemčija/+4,5 gola

17.05.2024 16:20

Nemčija je odigrala najboljši možni način za napredovanje v četrtfinale svetovnega prvenstva v hokeju na ledu. Čeprav je z 1:6 izgubila proti Ameriki in Švedski, je s 6:4 premagala močno Slovaško in z 8:1 deklasirala branilce bronaste medalje iz Latvije. Latvijci so na turnirju do tekme z Nemci igrali zelo dobro in uspeli zbrati tri zmage (po podaljšku ali v rednem delu).

Na naslednji tekmi se bo Nemčija pomerila s Kazahstanom, proti kateremu bo potrdila vlogo velikega favorita. Kazahstanci so v skupino v Ostravi vstopili z zmago nad Francijo, vendar so v naslednjih srečanjih izgubili. Zanje bo ključen predvsem spopad s Poljsko, proti kateri bodo najverjetneje odigrali odločilno tekmo za obstanek v zgornji diviziji svetovnega prvenstva.

Čeprav imajo Nemci na turnirju nekaj težav v obrambi, pa blestijo, kar zadeva napad. Na štirih tekmah so sicer zabili 17 golov, vendar so jih 16 tudi dosegli. Zato lahko tudi proti Kazahstanu pričakujemo veliko golov.

Na kaj staviti:

Nemčija je nazadnje igrala s Kazahstanom pred dvema letoma in zmagala s 5:4. Nemci lahko proti Kazahstancem naredijo pomemben korak k napredovanju v četrtfinale, kar bodo v petek storili z zmago. Njihovo zmago lahko priporočamo v kombinaciji z večjim številom doseženih golov.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

1XBETStavite na 1xbet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker