Latvija – Švedska: rezultat prve tretjine in tekme – Švedska

SIbookmaker
18 maja, 2024
18 Pogledi

Naša napoved: Latvija – Švedska: rezultat 1. tretjine in tekme – Švedska

18.05.2024 12:20

Sobotni program svetovnega prvenstva se bo v Ostravi začel kmalu po poldnevu z reprezentancama Latvije in Švedske.

Latvijci imajo v svoji letošnji ekipi sedemnajst bronastih medalj z zadnjega turnirja. Vendar je letošnji nastop najboljše baltske ekipe kljub trem zmagam precej sramoten. Novinca iz Poljske je Latvija iz položaja velikega papirnatega favorita premagala šele po podaljšku (5:4), prav tako pa tudi Francijo (3:2). Edine polne točke so osvojili po zaslugi tesne zmage z 2:0 nad Kazahstanom. Zadnji trdi neposredni izid 1:8 od Nemcev mora biti kljub petemu mestu udarec za latvijsko samozavest.

Švedska je tista, ki igra povsem v redu. Po štirih odigranih tekmah so edina ekipa na turnirju, ki še ni izgubila točke. Hokejska reprezentanca “Tre kronor” je proti ZDA zmagala s 5:2, proti Poljski s 5:1, proti Nemčiji s 6:1 in proti Kazahstanu s 3:1. Skupaj s Finsko imajo doslej najboljšo obrambo, saj so dopustili le pet golov.

Na kaj staviti:

Švedi na medaljo čakajo že šest let. Letos so v odlični formi in lahko znova razmišljajo o uvrstitvi na vrh. Svojo nepremagljivost bodo branili tudi proti Latvijcem, ki niso niti približno tako močni, kot so bili pred letom dni. V vseh štirih dvobojih na turnirju so svetovni prvaki iz let 2017 in 2018 do zmag stopili v uvodnih tretjinah. Tudi v soboto bodo lepo stopili na plin že od samega začetka.

Zaupanje:

8/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker