Petrasek M. – Wojciechowski K.: 1

SIbookmaker
6 junija, 2024
20 Pogledi

Naš nasvet: Petrasek M. – Wojciechowski K.: 1

08.06.2024 18:00

Oktagon 58 bodo zaznamovale vrnitve, poleg Atille Vegha se po dolgem premoru vrača tudi Miloš Petrasek.

Priljubljeni “Melon” je končno premagal zdravstvene težave, ki so se ga držale v zadnjih letih. Pred turnirjem v Edenu se nadaljnjim zapletom ni izognil, vsekakor pa je zamenjal nasprotnika. Poškodovanega Ahmeda Samija je zamenjal Poljak Kamil Wojciechowski, zaradi česar je bila dogovorjena teža 88 kilogramov.

Za Petraška torej govori dejstvo, da je bil v polnih pripravah dlje kot njegov nasprotnik, po drugi strani pa mu primanjkuje rokoborskih veščin. Tudi njegovi zadnji rezultati pred premorom niso bili ravno idealni, saj je izgubil štiri od zadnjih petih dvobojev, čeprav je res, da so bili njegovi nasprotniki zelo dobri (Puetz, Kimball, Christensen).

Po drugi strani pa bo imel češki borec za hrbtom nabito polno dvorano 22bet:Arena in glede na svoj rekord (12:7) ni pod pritiskom za napredovanje, ampak bo užival v vsakem dvoboju in ga naredil privlačnega za navijače.

Kamil Wojciechowski je intriganten borec, ki je sprejel izziv kratkega roka predvsem zato, ker se bo boril na prostem v Edenu in pred ogromno množico ljudi. Če bo zmagal, bi si lahko povrnil položaj, s katerim je prišel v oktagon, potem ko je izgubil uvodni dvoboj z Mickom Stantonom.

Poljski borec ima v organizaciji FEN zanimiv rekord 8-2, nato pa je izgubil dvoboj za naslov proti Kuberskemu. Wojciechowski je tako ali tako grd terenec, ni naključje, da ima rjavi pas v BJJ.

Na kaj staviti:

Izenačen dvoboj bo odločilo domače vzdušje, ki bo Petraska v vsakem primeru gnalo naprej. Češki borec bo težji in močnejši, navsezadnje se bosta pomerila s srednje težkimi borci.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

20BETStavite na 20bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker