Ofner S. – Tabilo A.: 2

SIbookmaker
28 junija, 2024
17 Pogledi

Naš nasvet: Ofner S. – Tabilo A.: 2

29.06.2024 15:00

Alejandro Tabilo ima sezono svojega življenja. Na svetovni lestvici se je povzpel že na 24. mesto, letos je v Aucklandu osvojil svoj prvi naslov ATP na betonskem igrišču, zdaj pa se je na Mallorci prvič v karieri uvrstil v finale na travi. Na poti do finala je izločil Jakuba Menzika, v polfinalu pa odličnega igralca na travi Gaela Monfilsa. V Mallorci se je izkazal z odličnim servisom in tudi z odličnim prehodom na mrežo.

Tabilov nasprotnik bo Avstrijec Sebastian Ofner, ki je odlično izkoristil dejstvo, da z izjemo Alexa Michelsena v četrtfinalu ni igral proti nobenemu kakovostnemu nasprotniku. Izognil se je tako tretjemu nosilcu Adrianu Mannarinu kot prvemu nosilcu Benu Sheltonu, ki sta s turnirja odstopila, še preden sta se lahko pomerila z Avstrijcem. Ofner do zdaj še nikoli ni osvojil naslova v najvišjem krogu in je zunaj prve petdeseterice na lestvici ATP.

Na kaj staviti:

Alejandro Tabilo je nekoliko bolj izkušen in uglajen teniški igralec med elito. Poleg tega je že pred časom pokazal, da mu trše in hitrejše površine precej ustrezajo. Ofner je doslej veljal bolj za igralca na glini. Zmaga Tabila je lepa priložnost za zmago.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

BETWINNERStavite na Betwinner s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker