Musetti L. – Fritz T.: Fritz T. -4,5 draguljev

SIbookmaker
9 julija, 2024
16 Pogledi

Naš izbor: Musetti L. – Fritz T.: Fritz T. -4,5 draguljev

10.07.2024 15:15

Taylor Fritz se je drugič v karieri uvrstil v četrtfinale Wimbledona, način, kako mu je to uspelo, pa je impresiven. Ne gre toliko za obvezne zmage nad O’Connellom, Rinderknechtom in Tabilom, proti katerim je pokazal odličen servis, temveč predvsem za njegov osmine finalni preobrat. Proti Alexandru Zverevu, ki do osmine finala ni izgubil niti enega servisa, je Američan zaostajal z 0:2 v nizih, nato pa našel učinkovit recept proti Nemcu. Obrnil je tekmo in v petsetnem boju dosegel osupljivo dragoceno zmago.

V četrtfinalu se bo 12. igralec sveta pomeril z 22-letnim Italijanom Lorenzom Musettijem. Petindvajseti igralec na svetovni lestvici še nikoli ni prišel tako daleč na turnirju za grand slam. Čeprav sta mu v prvih treh krogih pomagala žreb in relativno šibkejši nasprotniki, je v osmem krogu ustavil pot vzpenjajočega se Francoza Mpetshija Perricarda in ga premagal s 3:1 v nizih.

Na kaj staviti:

Če ne bi bilo osmega kroga, bi bil Fritz na turnirju pravzaprav suveren. Premagal je težko oviro v Zverevu, zdaj pa ga čaka Italijan Musetti, ki je v štirih tekmah odigral že 17 nizov. Američan ne bo le napredoval v polfinale, temveč bo zaradi odličnega servisa in vračanja tudi zmagal za vsaj pet iger.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker