Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

SIbookmaker
9 avgusta, 2024
12 Pogledi

Naš izbor: Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

08.08.2024 19:30

Na turnirju WTA 1000 v kanadskem Torontu se bosta v drugem krogu pomerili Beatriz Haddad Mai in Katie Boulter. Čeprav je prva igralka višje uvrščena, je britanska igralka favoritinja za napredovanje.

Haddad Maiova je v letih 2022 in 2023 osvojila skupno štiri turnirske naslove v igri posameznic. Daleč od tega ji je bilo leto prej v Torontu, kjer je izgubila v finalu. Letos pa je nastop levoroke Brazilke šibkejši. Ima en polfinale iz Abu Dabija, vendar se je 22. igralka sveta od večine turnirjev poslovila že po prvem ali drugem nastopu.

Boulterjeva ima za seboj prelomno sezono. V začetku marca je Britanka dominirala na betonskem peteroboju v San Diegu v ZDA, sredi junija pa je osvojila tudi domačo travo v Nottinghamu. S tem je prvič pokukala med najboljše tri na lestvici. Trenutno je uvrščena na 33. mesto.

Obe igralki sta morali v prvem krogu igrati v treh nizih. Boulterjeva je v dveh urah premagala Američanko Pero s 6:4, 3:6 in 6:1. To je bila Haddad Mai, ki je z Marijo Bouzkovo na igrišču preživela skoraj tri ure in pol. V dvoboju, polnem napak, je na koncu premagala vztrajno Čehinjo s 5:7, 6:2 in 7:6(1).

Na kaj staviti:

Boulter je letos v boljši formi kot Haddad Mai. Od začetka leta je na trdi podlagi zmagala 13 od 17 tekem, medtem ko je bila njena nasprotnica še do včeraj v negativnih številkah (trenutno 9/9). Poleg tega se je svetlolasa Britanka z Južnoameričanko v tej sezoni pomerila že dvakrat in vsakič je bila zmaga na hitri podlagi za njo. Zato ni razloga, da ji to ne bi uspelo še tretjič po ugodnih kvotah.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker