Liberec – Pardubice: 1. polčas – 1

SIbookmaker
18 avgusta, 2024
9 Pogledi

Naš nasvet: Liberec – Pardubice: 1. polčas – 1

18.08.2024 17:00

Vzhodni Čehi imajo po štirih krogih le tri točke, k čemur je pripomoglo tudi dejstvo, da so se pomerili z oslabljenimi Budejovicami (3:1). Gostje so se tako znova vključili v boj za obstanek v tej sezoni, kar je bilo pričakovano že pred začetkom sezone, še posebej po poletnih spremembah, ki jih še ni konec.

Pardubice sestavo lepijo sproti, vsak teden pride nekdo nov (Polyák, Noslin, Simon), ki nato takoj skoči v začetno postavo. Kemija v ekipi ne more biti idealna, kar se odraža v trenutnih rezultatih. Ekipa se bori v končnici, na dveh od štirih tekem ni dosegla zadetka, nekoliko bolje je proti zadnjemu delu, vendar tokrat gostje ne bodo ohranili čistega lista. Domačo ekipo Liberec trenira Radoslav Kováč, nekdanji trener Pardubic.

Trener Slovana pozna vse slabosti nasprotnika, kar je nesporna prednost. Večjo motivacijo bo imel tudi tandem Hlavatý – Icha, ki se je s trenerjem preselil na sever Češke. Liberec v tekoči sezoni rezultatsko ne blesti, po slabi predstavi v zadnjem krogu pa so igralci dobili “ščepec”.

Zagotovljeno je, da se bo uspešnost ekipe dvignila, zato lahko pride do sprememb v začetni enajsterici. Vsekakor pa Slovan že od prejšnje sezone veliko bolje igra doma kot v gosteh, kar se bo znova potrdilo. Slovan bo od uvodnih minut prevzel vodstvo nad nasprotnikom in že v prvem polčasu prešel v vodstvo. Učinek bi lahko imel Nyarko, ki je izjemno hiter z žogo in brez nje.

Na kaj staviti:

Ekipi na lestvici loči ena sama točka, vendar je Liberec doma papirnati favorit. Ekipa ima več potenciala za doseganje golov, kar se bo odražalo v končnem rezultatu. Ekipa bolje obvladuje prvi kot drugi polčas, zato bi lahko po polčasu prevzela vodstvo.

Zaupanje:

8/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker