Pardubice – Hr. 2

SIbookmaker
20 avgusta, 2024
9 Pogledi

Naš nasvet: Pardubice – Hr. 2

24.08.2024 20:00

Pravijo, da derbi nima favorita, vendar v tem primeru to ne drži. Hradec Králové je bližje zmagi, čeprav imajo Pardubice tokrat prednost domačega igrišča.

Domača ekipa v novo sezono nogometne lige ni vstopila idealno, po petih krogih ima tri točke za en dober polčas proti zadnjim Budějovicam. Potrdilo se je, da izbira trenerja Saňáka ni bila optimalna, ekipa ne kaže, kaj želi igrati. Na treh od petih tekem ekipa ni dosegla zadetka, nasprotno, proti koncu ekipa niti enkrat ni ohranila čistega lista. Poleg tega se je ekipe začela držati smola, v zadnjem krogu se je poškodoval najboljši strelec ekipe Kalabiška, ekipa v Libercu ni spremenila niti kazenskega strela Patráka.

Pardubice gredo v derbi pod pritiskom, navijači po poletnem odhodu Kovača, Icha in Hlavatyja izgubljajo potrpljenje z vodstvom ekipe. Klub je oživila nova kri, vendar razmeroma pozno in preden bo ekipa spet zaigrala, bo obsojena na boj za obstanek.

Po drugi strani se Hradec Kralove korak za korakom premika v želeno smer. Ekipa si želi v Evropo, po petih tekmah pa ima devet točk, kar ni slabo glede na to, da je dvakrat končala z desetimi, poleg tega pa moštvo pesti problematična fluktuacija. Po drugi strani je dobra novica dejstvo, da se je okrepitev v obrambi, stoper Petrasek, takoj vklopil med nove soigralce in je tako kot proti Dukli v polni pripravljenosti odigral vseh devetdeset minut. Za nameček se pojavljajo tudi ugibanja o prihodu mladega Samka.

Zdrav je tudi Krejči, ki bi lahko ekipi pomagal v končnici, kjer pa ni idealno. V zadnjem krogu se je izkazal vsaj Mihálik, ki si je tako opomogel od zgrešene kazni proti Baniku. Juliš in Kučera ostajata zunaj igre.

Na kaj staviti:

Hradec ima boljšo formo, ustaljeno obrambno linijo in bo boljši v osebnih dvobojih. Vse to se bo odražalo v končnem rezultatu. Votroci bodo zmagali, bolj previdna možnost je lahko dvojna priložnost, torej zmaga na polčasu ali ob koncu tekme.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker