Bournemouth – Newcastle: +3,5g

SIbookmaker
25 avgusta, 2024
9 Pogledi

Naš nasvet: Bournemouth – Newcastle: +3,5g

25.08.2024 15:00

Bournemouth je s poznim izenačenjem v Nottinghamu (1:1) podaljšal niz neporaženosti v uvodnih krogih Premier League na pet tekem (2-3-0). O tem, da ima daljši takšen niz le Liverpool (9), priča tudi dejstvo, da ne gre le za to. Newcastle je bil na uvodni tekmi lige še uspešnejši – z 1:0 je premagal Southampton.

Trener Andoni Iraola je bil zadovoljen, saj se njegova ekipa ni predala. Na naslednji tekmi naj bi začel tudi najdražji klubski podpis, napadalec Evanilson, njegovo mesto v prvem krogu pa bo zapolnil krilni igralec Semenyo. To pa naj bi močno okrepilo napad ekipe, ki se na prvi tekmi ni veliko izkazala v nasprotnikovem kazenskem prostoru.

Enako bi lahko rekli za Newcastle, ki je zelo tesno premagal novinca iz Southamptona. Poleg tega so sprožili le tri strele (nasprotnik jih je imel 19). Kljub temu je večino tekme igral z desetimi možmi, zato je njegova zmaga zelo dragocena. Klub se je v prvem polčasu ob izdatni pomoči domačih navijačev zbral in prikazal odlično igro v obrambi. Celotna zasedba bo zdaj lahko trenirala tudi napad.

Na kaj staviti:

Newcastle zunaj? V prejšnji sezoni je bil to gotovo zagotovljen cilj. Na teh tekmah so bili v povprečju doseženi štirje zadetki. Stava na vsaj štiri zadetke je bila uspešna na 13 od 19 tekem Newcastla v gosteh. Štirje goli so padli tudi na zadnjem srečanju med tema ekipama (čeprav je bilo odigrano v Newcastlu).

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker