Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

SIbookmaker
27 avgusta, 2024
10 Pogledi

Naš nasvet: Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

27.08.2024 20:15

Sedemnajstletna Brenda Fruhvirtova se bo v uvodnem krogu OP ZDA pomerila z 21 let starejšo Američanko Varvaro Lepčenkovo, katere kariera se počasi končuje, medtem ko se kariera mlade češke teniške igralke pravzaprav šele začenja.

Lepčenkova, ki se je v svoji karieri prebila vse do 19. mesta na svetu, čeprav še nikoli ni osvojila nobenega turnirja v verigi WTA, je trenutno uvrščena na repu druge stoterice svetovne lestvice in je morala v New Yorku skozi tri kroge kvalifikacij. Uspelo ji je, saj je izgubila le en niz, vendar se od nje ne pričakuje večjega uspeha na glavnem turnirju.

Zaustavitev naj bi bila Brenda Fruhvirt, ki se je že uvrstila v glavni turnir. Enako se ji je zgodilo julija v Wimbledonu, kjer je v uvodnem krogu šokirala z zmago nad superfavorizirano Mirro Andreevo. Fruhvirtova, ki je ena najbolj nadarjenih teniških igralk, mlajših od 18 let, je favoritinja tekme prvega kroga.

Na kaj staviti:

Varvara Lepčenkova ni igralka, ki bi presenetila Fruhvirtovo in jo izločila z OP ZDA. Čeprav ima nesporne izkušnje, ima Fruhvirtova pri svojih letih zelo učinkovit slog igre, zato je osvojila že 15 naslovov ITF. Premagala bo Lepchenkovo.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

WAZAMBAStavite na Wazamba s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker