Pellegrino A. – Kopriva V.: 2

SIbookmaker
15 septembra, 2024
5 Pogledi

Naš nasvet: Pellegrino A. – Kopriva V.: 2

15.09.2024 12:00

Vít Kopřiv se je na challengerju v Szczecinu uvrstil v finale in ubranil lanski rezultat. V polfinalu se je maščeval tudi za poraz s Federicom Corijem, s katerim je lani izgubil v finalu, in ga premagal v treh nizih. In ker je premagal 79. igralca na svetu, je najhujše za njim. A v finalu mu tudi tokrat ne bo lahko.

Češki teniški igralec se bo pomeril s 175. igralcem lestvice Andreo Pellegrinom iz Italije. S tem nasprotnikom je v svoji karieri že dvakrat izgubil, vendar Pellegrino letos ni v formi, s katero se je ponašal lani.

Pellegrino je pred turnirjem v Szczecinu izgubil trikrat zapored, njegov najboljši dosežek v letošnji sezoni pa je bil četrtfinale, ki ga je dosegel trikrat. S tega vidika ima Kopřiva veliko boljše leto, čeprav ni tako uspešen kot lani. Češki teniški igralec, ki je avgusta igral finale v Grodzisku-Mazowieckem na Poljskem, se je letos vendarle uvrstil na več turnirjev ATP in grand slamov, kar mu daje ogromno samozavesti in izkušenj za tako zahtevne tekme.

Na kaj staviti:

Še lani bi bil favorit za medsebojni dvoboj odličen igralec na mivki Pellegrino. Toda Italijan se letos bori s težavami in veliko presenečenje je, da se je v Szczecinu uvrstil v finale. Kopřiva bo lahko premagal svojega nasprotnika in osvojil svoj četrti naslov na turnirju ATP Challenger Tour.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker