Kladno – Trinec: zmagovalec tekme do odločitve/Kladno

SIbookmaker
1 oktobra, 2024
12 Pogledi

Naš izbor: Kladno – Trinec: Zmagovalec tekme do odločitve/Kladno

01.10.2024 18:00

V sedmem krogu hokejske extralige se bosta pomerila Kladno, ki se je lani reševalo v baražu, in prvak Trzinec. Na trenutni razpredelnici pa ju ločuje le ena točka.

Po porazu s 4:2 v Hradcu Kraljevem so Vitezi v nedeljo odpotovali v Liberec. Srednjeborci so v prvi tretjini povedli za dva gola, a jim tudi tokrat ni uspelo zaključiti tekme in odločiti se je bilo treba šele v podaljšku. V njih je bil uspešen le italijanski branilec Phil Pietroniro, tako da je Kladno z velikim prispevkom odličnega Štefana Lukaša v vratih domov odneslo dragoceno zmago s tekme v gosteh.

Po treh porazih v podaljšku ali po streljanju so gostujoči hokejisti Ocelarjev v nedeljo igrali doma proti Hradcu. Dvoboj jim je uspelo odločiti s tremi goli v zadnji tretjini in tudi z dvema zadetkoma v power playu, ki so ga doslej v celotnem tekmovanju bolje izkoristile le Vítkovice. Vendar pa je bila predstava jeklarjev tudi tokrat daleč od idealne. Trzincem manjka lahkotnosti, njihova igra pa zaenkrat ni kaj dosti vredna ogleda.

Na kaj staviti:

Kladno se bo doma zagotovo želelo pomeriti z velikim nasprotnikom. Vitezi so letos doma po odličnih predstavah premagali tako Sparto kot Brno, zato jih stavimo na zmago v odločilni tekmi.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

RABONAStavite na Rabona s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker