Trinec – Liberec: Liberec izgubil

SIbookmaker
4 oktobra, 2024
12 Pogledi

Naš nasvet: Trinec – Liberec: Liberec neporažen

04.10.2024 17:00

V petkovem nepopolnem krogu hokejske Extralige se bosta pomerili ekipi, ki ju na trenutni razpredelnici loči ena sama točka in ki sta si predstavljali veliko boljši začetek novega leta. Bilanca dvobojev iz prejšnje sezone je boljša za Tržičane, ki so trikrat zmagali (4:1, 3:1, 5:1) in enkrat izgubili (1:4).

Jeklarji so v torek po domači zmagi s 4:1 nad Hradcem odpotovali v Kladno. V izenačeni tekmi sta večja borbenost domače ekipe in nesposobnost Trzincev pri izvajanju power playa v tretji tretjini odločila o zmagi domačih s 3:2. Šlezijcem na začetku tekmovanja primanjkuje lahkotnosti, njihova igra pa ni preveč razgledana. Pomagati si morajo z veliko več borbenosti in poudarka pred golom, česar jim zaenkrat tudi primanjkuje. Libor Hudacek je bil odsoten zaradi poškodbe.

Gostujoči Liberec je v zadnjem krogu dokončno prekinil domače tegobe in na severu Češke zmagal še na peti tekmi. Na tekmi proti Karlovy Vary (4:2) so beli tigri s tremi goli odločili tekmo v drugi tretjini. Znova je zadel Martin Faško-Rudáš, ki je doslej najboljši igralec Liberca. Na drugi strani je Tomas Filippi, legenda kluba, dosegel le dve podaji in se prav tako bori za zmago.

Na kaj staviti:

Liberec je v novi sezoni zmagal na obeh tekmah v gosteh, v zadnjem krogu pa je bil doma proti Energije videti bolje kot na prejšnjih tekmah. Izkoristili bomo možnost, da bodo beli tigri iz Šlezije odnesli točko.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker