Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1,5

SIbookmaker
9 aprila, 2024
27 Pogledi

Naš izbor: Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1,5

10.04.2024 04:07

Ta tekma bi lahko bila past za favorizirani Los Angeles. Kralji so zmagali trikrat zapored in si zagotovili dober položaj za obstanek v končnici, vendar so bili na tekmi proti Vancouvru pod velikim pritiskom in premagali oslabljeni San Jose le z 2:1. Upajmo, da bodo navijači videli igralno različico svoje ekipe, ko se bo čez dva tedna začelo končnico.

Toda ta tekma je mestni derbi in Anaheim (čeprav je še vedno ena najslabših ekip v tekmovanju) v zadnjem času ne igra slabo. V rednem delu so si priigrali točko za neodločen izid, saj so z dvema goloma v končnici izenačili s St. Louisom na 5:5. Za enkrat je bil bolj aktiven. Kače so imele 38 strelov, kar je zanje strašno veliko. Pred tem so izgubili v gosteh v Seattlu, a jim je uspelo premagati tudi Calgary v gosteh.

V napredni statistiki imajo v zadnjih osmih dneh celo boljši izkupiček kot Kralji. Pri pričakovanih zadetkih so pri 49 odstotkih, Kralji pa pri 44 odstotkih. Po odstotku nevarnih strelov na gol so z 61 odstotki celo peti v ligi NHL. Kralji so s 50 odstotki povsem na sredini razpredelnice. Pri tem imajo 13-odstotno uspešnost streljanja.

Kralji so še vedno favoriti, vendar je to tekma, ki je za račke pomembna kot zadnja tekma v neuspeli sezoni, zato bi radi tekmecu otežili preboj v končnico.

Na kaj staviti: Mestni derbi je vedno drugačna vrsta tekme. Kralji imajo moč, vendar so Kače v zadnjem času igrale precej dobro in si bodo zmage na tej tekmi želele nekoliko bolj kot drugi. Igranje z domačim hendikepom se lahko obrestuje.

Zaupanje: 8/10

Priporočena stavnica za to stavo:

BETWINNERStavite na Betwinner s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker