Arsenal – Chelsea: 1

SIbookmaker
23 aprila, 2024
28 Pogledi

Naš nasvet: Arsenal – Chelsea: 1

23.04.2024 21:00

Londonski Arsenal je pustil za seboj razočaranje po izpadu iz Lige prvakov, saj je konec tedna z 2:0 premagal Wolverhampton in se vrnil na vrh lestvice. Po drugi strani se Chelsea ni uspel uvrstiti v polfinale pokala FA, saj je na Wembleyju z 0:1 izgubil proti Manchester Cityju.

Arsenal se vrača domov, kjer je nazadnje izgubil z 0:2 proti Aston Villi in po remiju 2:2 z Bayernom je bila to druga domača tekma, na kateri ni uspel zmagati. Pred tem pa je zmagal šestkrat zapored in dosegel 18 golov. Zgovoren je tudi njegov domači ligaški rekord (12-2-2), saj je na polovici tekem dosegel vsaj štiri gole.

Chelsea je na zadnji tekmi lige proti Evertonu zmagal s 6:0, štiri gole pa je prispeval odlični Cole Palmer. Vendar pa pozornosti občinstva ni ubežal spopad pred kazenskim strelom za 3:0, ki ga je trener Pochettino komentiral z besedami, da se mora njegova mlada ekipa naučiti lekcije. Prav nezrelost in nestanovitne predstave ekipe pa so tisto, kar je modre v tej sezoni najbolj oviralo.

Na kaj staviti:

Arsenal lahko na prvi tekmi tega tedna pritisne na svoje najbližje tekmece in glede na njihovo dobro domačo statistiko lahko verjamemo, da jim bo to uspelo. Poleg tega je Chelsea konec tedna potrdil, da se še ne more enakovredno kosati z najboljšimi.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

RABONAStavite na Rabona s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker