Bilbao – Slavia: 1. polčas – 0

SIbookmaker
23 oktobra, 2024
7 Pogledi

Naš nasvet: Bilbao – Slavia: 1. polčas – 0

24.10.2024 21:00

Obe ekipi imata po dveh krogih v Ligi Evropa štiri točke, in čeprav so domači papirnati favoriti, gostje niso brez možnosti za soliden rezultat.

Slavia je trenutno v odlični formi, ekipi pa gre dobro na vseh področjih. Ekipa je povezana in je pridobila na samozavesti, večina igralcev pa na vsaki tekmi kaže dobro formo. Trener Trpišovský je v primerjavi z lanskim letom ublažil rotacijo, ekipa je tako povezana, kar se odraža tako naprej kot nazaj.

Sešivani imajo veliko izkušenj s pokali in lahko presenetijo tudi močnejše nasprotnike. Glavno orožje je tek in fizična pripravljenost, pa tudi intenzivnost igre.

Slavia lahko igra visok pritisk, če ga bo uporabila, bo imel nasprotnik težave. V primerjavi z ligo se bo v začetno postavo vrnil spočiti Oscar, ki je izpadel zaradi kazni kartonov. Standardne situacije so lahko tudi veliko orožje Slavije, dolge podaje in koti za Chorýja bodo za nasprotnike težka obramba.

Forma Bilbaa po drugi strani ni ravno na vrhuncu, saj na zadnjih petih tekmovalnih tekmah (liga + pokal) trikrat ni zmagal, domači so se dvignili šele konec tedna, ko so si priigrali generalko proti Espanyolu (4:1). Mlajši od bratov Nico se po evropskem prvenstvu nekoliko otepa, v prvenstvu ima le 1+1. Baski bodo boljši na žogi in s svojo tehnično zrelostjo, a če bo Slavia pravočasno prišla do posesti in se pošteno premikala v bloku, bi se Bilbao lahko boril.

Na kaj staviti:

Bilbao je veliko bližje zmagi, vendar se bo Slavia v Španiji vsaj v prvem polčasu upirala. Dvoboji s Chorýjem in soigralci bodo boleli domačo ekipo, Slavia pa bo nasprotniku zlezla pod kožo. Tudi neodločen izid po 45 minutah ima svojo vrednost.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

WAZAMBAStavite na Wazamba s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker